KLM
Re: KLM
firefly píše:Prosím, neví někdo, jestli se dá u KLM rezervovat seating i telefonicky nebo jen přes jejich stránky? Jedná se mi o let začátkem února z PRG přes Amsterdam do SFO. Není to pro mě, požádala mě kolegyně v práci, která přes net moc neumí.Případně jak dlouho před odletem ( 4.2.2010) se o to zajímat? Díky.
4.2. to už je nejvyšší čas. U KLM lze seating udělat od 90 dnů před odletem. Obrať se na svého prodejce. Pokud jsi letenku kupoval přes web KLM, nezbývá ti, než se pokusit kontaktovat KLM napřímo. Rezervace sedadel u nouzových východů, kde je více místa na nohy, není možná.
- prodejce
- Druhý pilot

firefly píše:Prosím, neví někdo, jestli se dá u KLM rezervovat seating i telefonicky nebo jen přes jejich stránky? Jedná se mi o let začátkem února z PRG přes Amsterdam do SFO. Není to pro mě, požádala mě kolegyně v práci, která přes net moc neumí.Případně jak dlouho před odletem ( 4.2.2010) se o to zajímat? Díky.
pres net je to celkem jednoduche... muzes to udelat i za ni, staci ti booking kod plus prijmeni cestujiciho, ja to delam radeji pres web air france, kde to pro me je trosku prehlednejsi ...
- martineek
- Cestující Economy (low-cost)

Zajimava fotecka z jednoho trip reportu co jsem cetl na airliners.net dneska. Je tam fotka KLM B777 pojmenovana po hradu Litomysl.
http://farm5.static.flickr.com/4069/431 ... f927_b.jpg
Ma KLM pojmenovana jeste jina letadla po ceskych pamatkach nebo mestech a popripade jaka. Nevite jaky byl duvod ze zrovna vybrali Litomysl?
http://farm5.static.flickr.com/4069/431 ... f927_b.jpg
Ma KLM pojmenovana jeste jina letadla po ceskych pamatkach nebo mestech a popripade jaka. Nevite jaky byl duvod ze zrovna vybrali Litomysl?
- alesesl
- Vedoucí kabiny

alesesl píše:Ma KLM pojmenovana jeste jina letadla po ceskych pamatkach nebo mestech a popripade jaka. Nevite jaky byl duvod ze zrovna vybrali Litomysl?
Litomysl je z CR jediny, jejich 777 jsou pojmenovavany po pamatkach Unesco.
- Night fly
- Kapitán

Night fly píše:alesesl píše:Ma KLM pojmenovana jeste jina letadla po ceskych pamatkach nebo mestech a popripade jaka. Nevite jaky byl duvod ze zrovna vybrali Litomysl?
Litomysl je z CR jediny, jejich 777 jsou pojmenovavany po pamatkach Unesco.
Jedna se o 777-206/ER PH-BQL
- flyingblue
- Vedoucí kabiny

martineek píše:firefly píše:Prosím, neví někdo, jestli se dá u KLM rezervovat seating i telefonicky nebo jen přes jejich stránky? Jedná se mi o let začátkem února z PRG přes Amsterdam do SFO. Není to pro mě, požádala mě kolegyně v práci, která přes net moc neumí.Případně jak dlouho před odletem ( 4.2.2010) se o to zajímat? Díky.
pres net je to celkem jednoduche... muzes to udelat i za ni, staci ti booking kod plus prijmeni cestujiciho, ja to delam radeji pres web air france, kde to pro me je trosku prehlednejsi ...
Da se lety AF delat seating taky 90 dni dopredu?
- jjj
- Cestující Economy Class

jjj píše:martineek píše:firefly píše:Prosím, neví někdo, jestli se dá u KLM rezervovat seating i telefonicky nebo jen přes jejich stránky? Jedná se mi o let začátkem února z PRG přes Amsterdam do SFO. Není to pro mě, požádala mě kolegyně v práci, která přes net moc neumí.Případně jak dlouho před odletem ( 4.2.2010) se o to zajímat? Díky.
Da se lety AF delat seating taky 90 dni dopredu?
Muj prodejce mi to dela v okamziku bookingu
- flyingblue
- Vedoucí kabiny

Globík píše:Jestli to kupuješ více, než 90 dní před odletem, tak Tvůj prodejce je šikovnější než "náš" prodejce
Obvykle nikolivek
- flyingblue
- Vedoucí kabiny