Aeroflot
Re: Aeroflot
HighFlyer píše:spinar píše:Nikdo Vas s nimi litat nenuti. Ale nechtejte jim zakazovat letat. To neni zrovna demokraticke.
Chcete zakazovat stavebnim firmam, ve kterych ma podil Bin Ladin, uchazet se o verejne zakazky? To neni zrovna demokraticke!A Lenina nazyvat masovym vrahem za co?
Pro dalsi vyvoj tve osobnosti by bylo velmi prospesne, kdybys pristich 12 mesicu cas straveny na airways.cz obetoval na studium historie. Radi te tady znovu uvitame 8. unora 2011.
Rec nebyla o verejnych zakazkach. A pokud vim, tak Usama Bin Ladin stavebni firmy nevlastni, ty jsou vlastneny jeho pribuznymi. Ktery neni mozny trestat za ciny jejich pribuznyho. To tu praktikovala KSC..
Ja historii, krome jineho, studoval na vysoke skole. Domnivam se, ze dostatecne. Je otazkou, kdo z nas ma mezery ve vzdelani a predevsim v pravnich pojmech.
- spinar
- Cestující Business Class

Zlin - ok ked tam "provokacia" nebola tak nebola, vpohode.
Inak sa musim smiat, kam sa tato debata dostala. Je az brutalne typicke, ze ten, kto nema IDENTICKY nazor s ideovo spravnymi ludmi, periodikami,... dosadte si co chcete, je okamzite zosmiesnovany a onalepkovany ako komunista, Che-Guevarista a ktozvieake blbosti este. Mili tvrdi praviciari, ja neobhajujem ziadneho Slobodana. Napisal som to niekde? Ja som napisal, ze je pre mna na jednej urovni s Tudzmanom alebo Izetbegovicom. Ok, je demokracia. Tak vam (ktori ste podporovali "akciu" nato z 99) srdecne zelam aby vasi susedia boli len a len kosovski albanci a praktikovali vo vasom blizkom okoli cinnosti, ktorymi su (cest vynimkam) preslaveni (vratane krvnej pomsty).
Hladat paralelu tam kde nie je je scestne. CS a CZ/SK nie je Balkan. Mame inu historiu a ine zvyky. Nie sme natolko narodnostne ani nabozensky odlisni, tj rozbuska sa hlada tazsie.
Vratim sa ale k lietaniu, aby zakladatel fora nemal namietky: demonizovanym Aeroflotom budem lietat aj nadalej a rad. My ludia sme tvory naivne a sentimentalne. A ja si radsej SU spojim so zazitkami z paluby a krkahajovych kutov sveta, ako s nejakymi zvastami o historickej suvislosti.
Alebo ok, nelietajme nikto: pre kerosin zomrelo iste dost ludi v oblasti kde sa tazi ropa (ak bola tazena v "mieri" tak zopar vrtnych robotnikov. Pri lietani pravidelne nasaju motory bezbranne vtaky - pre greenpisakov. Nehovoriac o hmyze - pre privrzencov ahinsa a budhistov. Letusky su tyrane pracovgnymi podmienkami - dovod pre feministky. Nicenie ozonu a pribudanie CO2 emisii - zeleni prebudte sa a taho na bicykle! Letecke spolocnosti casto spoluvlastnia ludia s pochybnou povestou - kto z nas by chcel podporovat mafiu, no a napokon su tu dovody romanticko-politicko-eticke. Kto poleti Aeroflotom, potvrdzuje, ze Solzenicyn mal sediet. A ovela horsie veci, ze zlin, spinar, didier, pochopil som tom spravne
A nevytykajte mi miernu hyperbolu a tu trosku ironie.
Inak sa musim smiat, kam sa tato debata dostala. Je az brutalne typicke, ze ten, kto nema IDENTICKY nazor s ideovo spravnymi ludmi, periodikami,... dosadte si co chcete, je okamzite zosmiesnovany a onalepkovany ako komunista, Che-Guevarista a ktozvieake blbosti este. Mili tvrdi praviciari, ja neobhajujem ziadneho Slobodana. Napisal som to niekde? Ja som napisal, ze je pre mna na jednej urovni s Tudzmanom alebo Izetbegovicom. Ok, je demokracia. Tak vam (ktori ste podporovali "akciu" nato z 99) srdecne zelam aby vasi susedia boli len a len kosovski albanci a praktikovali vo vasom blizkom okoli cinnosti, ktorymi su (cest vynimkam) preslaveni (vratane krvnej pomsty).
Hladat paralelu tam kde nie je je scestne. CS a CZ/SK nie je Balkan. Mame inu historiu a ine zvyky. Nie sme natolko narodnostne ani nabozensky odlisni, tj rozbuska sa hlada tazsie.
Vratim sa ale k lietaniu, aby zakladatel fora nemal namietky: demonizovanym Aeroflotom budem lietat aj nadalej a rad. My ludia sme tvory naivne a sentimentalne. A ja si radsej SU spojim so zazitkami z paluby a krkahajovych kutov sveta, ako s nejakymi zvastami o historickej suvislosti.
Alebo ok, nelietajme nikto: pre kerosin zomrelo iste dost ludi v oblasti kde sa tazi ropa (ak bola tazena v "mieri" tak zopar vrtnych robotnikov. Pri lietani pravidelne nasaju motory bezbranne vtaky - pre greenpisakov. Nehovoriac o hmyze - pre privrzencov ahinsa a budhistov. Letusky su tyrane pracovgnymi podmienkami - dovod pre feministky. Nicenie ozonu a pribudanie CO2 emisii - zeleni prebudte sa a taho na bicykle! Letecke spolocnosti casto spoluvlastnia ludia s pochybnou povestou - kto z nas by chcel podporovat mafiu, no a napokon su tu dovody romanticko-politicko-eticke. Kto poleti Aeroflotom, potvrdzuje, ze Solzenicyn mal sediet. A ovela horsie veci, ze zlin, spinar, didier, pochopil som tom spravne
A nevytykajte mi miernu hyperbolu a tu trosku ironie.
- MEA

Ze sa ti chce...cloveka presvedcis aj o tom, ze trava je modra a nebo zelene, ale politiku mu z hlavy nevytlcies.
- Fabo

Tak zase neco k tematu (a k anketni otazce v tomto vlaknu)...
Mluvčí letiště Gardermoen v Oslu potvrdil, že 25.02. odstartoval z pojížděčky "Mike" A320 reg. VP-BWM Aeroflotu. Letadlo na lince SU 212 do Moskvy následně přistálo bezpečně v cílové destinaci. Piloti dostali v 15:20 povolení ke startu z dráhy 01L, ale z dosud neznámých důvodů zatočili o jednu odbočku dříve a vznesli letoun z paralelní pojížděcí dráhy M, která na rozdíl od 3600 metrů dlouhé dráhy nabízela od inkriminovaného místa do konce pouhých 1600 metrů.
Mluvčí letiště Gardermoen v Oslu potvrdil, že 25.02. odstartoval z pojížděčky "Mike" A320 reg. VP-BWM Aeroflotu. Letadlo na lince SU 212 do Moskvy následně přistálo bezpečně v cílové destinaci. Piloti dostali v 15:20 povolení ke startu z dráhy 01L, ale z dosud neznámých důvodů zatočili o jednu odbočku dříve a vznesli letoun z paralelní pojížděcí dráhy M, která na rozdíl od 3600 metrů dlouhé dráhy nabízela od inkriminovaného místa do konce pouhých 1600 metrů.
- HighFlyer
- Kapitán

Zavideli holandanum ten jejich kousek v AMS, tak chteli ukazat, ze to zvladnou taky a i z kratsi pojizdecky... 
- Kamyl
- Kapitán

Kamyl píše:Zavideli holandanum ten jejich kousek v AMS, tak chteli ukazat, ze to zvladnou taky a i z kratsi pojizdecky...
dufam, ze dalsi diel tohto predbiehania sa neskonci vykrutom s cestujucimi. nie kazdy pilot ho vie na dopravaku zvladnut (ako nedavno vyslo najavo).
- MEA

Ahoj čeka mě let s A330-200 SU objednal jsem si seating v řadě 17 podle tohoto seating planu http://www.seatmaestro.com/airplanes-seat-maps/aeroflot-russian-airlines-airbus-a330-200.html# Trapi me jedna věc koukal jsem po fotkách ale v té oblasti neni žádny nouzovy exit! Jsou ta mista opravdu dobra nebo je chyba v seat map?
- Lanbub

Opravdu v této oblasti letadla nouzové východy nejsou. Chyba v seat map - nouzový východ nemá být uprostřed, ale v části mezi Economy a Business class, a v tomto seat map chybí.
Na této fotce můžeš vidět řadu 17 v A332 Aeroflotu a nouzový východ opravdu chybí.
http://cdn-www.airliners.net/aviation-p ... 624874.jpg
Na této fotce můžeš vidět řadu 17 v A332 Aeroflotu a nouzový východ opravdu chybí.
http://cdn-www.airliners.net/aviation-p ... 624874.jpg
- Jerry X
- Cestující Economy Class

Zdravicko, mam koupenych 5 letenek v ekonomicke tride u teto spolecnosti a musim je zrusit..mohu se zeptat jaky je obecny postup? odlet je za cca 2 mesice.
Dekuji Jirka
Dekuji Jirka
- jorgus
- Cestující Economy (low-cost)

Important information ! Applicable for SU own flights only!
Aeroflot increases free baggage allowance on the route Prague-Male (Maldives)-Prague (both ways)
Effective from 27 July 2010
- economy class - 30 kg
- business class - 40 kg
For the additional 10 kg free baggage allowance you have to issue the VMPD. VMPD number must be indicated in the passenger reservation (OSI element) OSI VMPD 555……. additional 10 kg free.

Aeroflot increases free baggage allowance on the route Prague-Male (Maldives)-Prague (both ways)
- economy class - 30 kg
- business class - 40 kg
For the additional 10 kg free baggage allowance you have to issue the VMPD. VMPD number must be indicated in the passenger reservation (OSI element) OSI VMPD 555……. additional 10 kg free.
- prodejce
- Druhý pilot

prodejce píše:Important information ! Applicable for SU own flights only!
- economy class - 30 kg
- business class - 40 kg
![]()
![]()
Bohuzel - zakoupeno s EK
- flyingblue
- Vedoucí kabiny

Zpět na Ostatní letecké společnosti