Letecká doprava ČVUT
• Stránka 1 z 1
Letecká doprava ČVUT
Zdravím,
vím, že je to trochu off-topic, ale jen jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se studiem oboru Letecká doprava na ČVUT. Konkrétně mi jde o to, jak moc je tam těžká matematika a fyzika a jak probíhají přijímačky... Díky moc za odpovědi
vím, že je to trochu off-topic, ale jen jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se studiem oboru Letecká doprava na ČVUT. Konkrétně mi jde o to, jak moc je tam těžká matematika a fyzika a jak probíhají přijímačky... Díky moc za odpovědi
- dicky
- Cestující Economy (low-cost)

Re: Letecká doprava ČVUT
Mě dostává jak se vždycky všichni ptají jenom na matiku s fyzikou. Proboha vždyť je to jen pár postupů a vzorečků. Na to nemusíš být génius ala matfyz, tohle není styl věta-důkaz. Když tomu dáš 2 hodinky týdně tak to prostě musíš udělat. Pokud tomu ty 2 hodiny nejsi ochotný dát, na čvut nepatříš. Podle mě jsou na ČVUT mnohem náročnější předměty než zrovna matika s fyzikou...
- commander304

třeba "Letecká Legislativa" to už chce trochu víc učení 
- ondra.t

- františek dobrota
- Cestující Business Class

no jasně, třeba já teď budu mít "filozofické otázky člověka" 
- commander304

2 commander: dík za odpověď, můžu se jen zeptat, máš denní formu studia nebo kombinovanou?
- dicky

Denní. Nejsem ale na dopravce nýbrž na strojní. Ty základní předměty (ma, fy...) jsou ale víceméně stejný, u nás možná i krapet těžší. Jinak ale jak jsem řekl. Matika s fyzikou jsou sice velkým strašákem, s odstupem času ale člověk zjistí že to není to nejhorší 
- commander304

Ma+Fy
Za doby mého studia se na fyzikách nejvíce vyhazovalo, ale zvládnout se to s trochou přípravy dalo v pohodě... Matiky naprosto v klidu 
- Yankee Alpha
- Cestující First Class

• Stránka 1 z 1