Vodochody
Re: Vodochody
"Fakta a mýty:
Letiště bude od 22:00 do 6:00 uzavřeno a nebude k dispozici pro plánovaný provoz. Obavy z nočního hluku jsou tedy bezpředmětné."
Není to pro letiště, které je určeno zejména lowcostům a charterům, poněkud sebevražedné? A co když se let zpozdí? To bude celou noc kroužit nad Čechami?
Letiště bude od 22:00 do 6:00 uzavřeno a nebude k dispozici pro plánovaný provoz. Obavy z nočního hluku jsou tedy bezpředmětné."
Není to pro letiště, které je určeno zejména lowcostům a charterům, poněkud sebevražedné? A co když se let zpozdí? To bude celou noc kroužit nad Čechami?
- Globík
- Kapitán

Zmeskane lety prijate zrejme budu (tak to je asi vsade, nie?).. ale je pravda ze si tym trochu znizuju sance..
Pravdou je ze ako obyvatelovi by mi bolo jedno ci mi pojde lietadlo ponad hlavu o 4.00, alebo 6.00 (dokonca 6.00 by mi vadilo viac, to uz nie som v hlbokej faze spanku). Ale pravdou je ze v Londyne mi lietadla nevadili celu noc, spal som v poho
Pravdou je ze ako obyvatelovi by mi bolo jedno ci mi pojde lietadlo ponad hlavu o 4.00, alebo 6.00 (dokonca 6.00 by mi vadilo viac, to uz nie som v hlbokej faze spanku). Ale pravdou je ze v Londyne mi lietadla nevadili celu noc, spal som v poho
- The810
- Cestující First Class

A co takhle scenar:
LKVO-Burgas 2100 2330
Burgas-Brno 0015 0230
Brno-Burgas 0315 0530
Burgas-LKVO 0615 0845
Misto Brna lze samozrejme do teto rovnice doplnit Ostravu, Pardubice, KLV, Bratislavu, Debrecin, Krakov... ... ... A misto Burgasu Malorku, Dubrovnik, Korfu, Izmir ... ... ...
Vlk se nazere (letadlo charterove spolecnosti bude v sezone maximalne vytizene) a koza zustane cela (mezi 2200 a 0600 nebude na LKVO zadne pristani ani start).
Ted si to po sobe ctu a nektery pismenka mne preskakuji :)) Napriklad prvni vetu posledniho odstavce jsem precetl jako "Vik se nazere". Tak pokud se vam nekomu stalo totez, tak se omlouvam, umysl v tom nebyl a podobnost s realnymi osobami je ciste nahodna ;-)
LKVO-Burgas 2100 2330
Burgas-Brno 0015 0230
Brno-Burgas 0315 0530
Burgas-LKVO 0615 0845
Misto Brna lze samozrejme do teto rovnice doplnit Ostravu, Pardubice, KLV, Bratislavu, Debrecin, Krakov... ... ... A misto Burgasu Malorku, Dubrovnik, Korfu, Izmir ... ... ...
Vlk se nazere (letadlo charterove spolecnosti bude v sezone maximalne vytizene) a koza zustane cela (mezi 2200 a 0600 nebude na LKVO zadne pristani ani start).
Ted si to po sobe ctu a nektery pismenka mne preskakuji :)) Napriklad prvni vetu posledniho odstavce jsem precetl jako "Vik se nazere". Tak pokud se vam nekomu stalo totez, tak se omlouvam, umysl v tom nebyl a podobnost s realnymi osobami je ciste nahodna ;-)
Naposledy upravil HighFlyer dne 16. 01. 2010, 15:10, celkově upraveno 1
- HighFlyer
- Kapitán

HighFlyer píše:__________________________
Ted si to po sobe ctu a nektery pismenka men preskakuji) Napriklad prvni vetu posledniho odstavce jsem precetl jako "Vik se nazere". Tak pokud se vam nekomu stalo totez, tak se omlouvam, umysl v tom nebyl a podobnost s realnymi osobami je ciste nahodna
- dider
- Kapitán

The810 píše:Pravdou je ze ako obyvatelovi by mi bolo jedno ci mi pojde lietadlo ponad hlavu o 4.00, alebo 6.00 (dokonca 6.00 by mi vadilo viac, to uz nie som v hlbokej faze spanku). Ale pravdou je ze v Londyne mi lietadla nevadili celu noc, spal som v poho
Pri jedne z cest jsem bydlel v hotelu necely 1km od prahu drahy, cca. 600m od jeji osy, v 16.patre; tudiz s dokonalym vyhledem. A takova 727 DHL startujici v 5:30 byl tedy silny zazitek
- Night fly
- Kapitán

http://www.zelpage.cz/clanky/uvaha-o-no ... -vodochody
Návrh železniční tratě na letiště z nádražáckejch stránek
Já bych žádné přejmenování na Prague North Airport a podobně nerealizoval, nevšiml jsem si, že by se současné hlavní letiště jmenovalo Prague West Airport
Návrh železniční tratě na letiště z nádražáckejch stránek
Já bych žádné přejmenování na Prague North Airport a podobně nerealizoval, nevšiml jsem si, že by se současné hlavní letiště jmenovalo Prague West Airport
- vita
- Kapitán

Kadopádně by tam ale "Praha" mělo být zmíněno (Praha - Vodochody). Pochybuju, že LKPR na to má monopol 
- Globík
- Kapitán

... po shlédnutí web stránek odpůrců vodochodského letiště http://www.stopletistivodochody.cz/index.php/diskuse/ to vidím na dost dlouhou cestu. Tak snad to nevzdají. Bohužel je zase slyšet jenom řvoucí menšinu. Ti, kterým to letiště nevadí nebo ho podporují se bohužel neozvou. Já osobně moc držím palce!!!
- Martina Port
- Nováček

Jak to dopadne?
Stručně jasně a myslím, že ta vize je min. na 95% naprosto přesná.
http://www.rozhlas.cz/default/default/r ... 5&br=48&s=
Stručně jasně a myslím, že ta vize je min. na 95% naprosto přesná.
http://www.rozhlas.cz/default/default/r ... 5&br=48&s=
- creyman
- Cestující First Class

Martina Port píše:... po shlédnutí web stránek odpůrců vodochodského letiště http://www.stopletistivodochody.cz/index.php/diskuse/ to vidím na dost dlouhou cestu. Tak snad to nevzdají. Bohužel je zase slyšet jenom řvoucí menšinu. Ti, kterým to letiště nevadí nebo ho podporují se bohužel neozvou. Já osobně moc držím palce!!!
Já jsem jim tam přispěl, ale Váš komentář čeká na schválení. Tak kdo ví, jestli tam vůbec připouští nějakou názorovou pluralitu
- vita
- Kapitán

vita píše:Martina Port píše:... po shlédnutí web stránek odpůrců vodochodského letiště http://www.stopletistivodochody.cz/index.php/diskuse/ to vidím na dost dlouhou cestu. Tak snad to nevzdají. Bohužel je zase slyšet jenom řvoucí menšinu. Ti, kterým to letiště nevadí nebo ho podporují se bohužel neozvou. Já osobně moc držím palce!!!
Já jsem jim tam přispěl, ale Váš komentář čeká na schválení. Tak kdo ví, jestli tam vůbec připouští nějakou názorovou pluralitu
Škoda, že jsem zapomněl to fórum sledovat
Milý Víťo,
tipnul bych si ,že jsi obyvatel Prahy zvyklý žít za zavřenými okny velkoměsta,navíc postižený nemocí z povolání možná jen úchylkou aerofandovstvím.
My z vidlákova nemůžeme být fanoušky letectví protože létáme maximálně 2x do roka,ale jsme zvyklí žít i venku na zahradě.
Radím Ti našetři a kup si domek v Přední Kopanině.Můžeš tam mít zážitků habaděj už dnes a za nízkou cenu.
To jsem netušil, že jsme zde úchylové
- vita
- Kapitán

Vita: Hele, nechtí nám na ten domeček v Přední Kopanině uspořádat sbírku?? Napiš jim...
Já bych ho bral! Když budu ve dne na zahrádce, tak mi letadla nevadí (naopak), no a na noc mám šputny do uší, stojí 4,50Kč 
- vitezslav
- Kapitán

vitezslav píše:Vita: Hele, nechtí nám na ten domeček v Přední Kopanině uspořádat sbírku?? Napiš jim...Já bych ho bral! Když budu ve dne na zahrádce, tak mi letadla nevadí (naopak), no a na noc mám šputny do uší, stojí 4,50Kč
- Martina Port
- Nováček

vita píše:To jsem netušil, že jsme zde úchylové
A jak jinak bys tu nasi aerofilii chtel nazvat?
- Kamyl
- Kapitán