Doha

Doha

Příspěvekod Marek.R v 10. 02. 2009, 20:51

Chtěl bych se zeptat jestlí je na letišti Doha tranzitní hotel, protože známí mají dvanácti hodinový přestup do Dar es Salaam. Díky za info
Marek.R
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class

Re: Doha

Příspěvekod Gaudi v 10. 02. 2009, 22:36

Zkusil bych http://www.dohaairport.com, nějaké hotely tam jsou, zajímavé jsou Relaxing areas, třeba by to stačilo...G.
Jo, a zapomněl jsme na Al Maha Services pro transit passengers - za poplatek pobyt ve vybrané lounge vč. občerstvení, možná levnější než hotel, vše je na www.
Gaudi
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)

Příspěvekod Zlin142 v 07. 02. 2010, 21:08

Online booking Qatar Airways mi nabízí itinerář, kde přestup v Doha mezi jednotlivými lety QR je jen 35 minut.
To je asi dost šibeniční, ne? I při velikosti DOH, která není největší jak jsem se všemožně po internetu dočetl...
Zlin142
Kapitán
Kapitán

Příspěvekod tygrlive v 07. 02. 2010, 21:20

Zlin142 píše:Online booking Qatar Airways mi nabízí itinerář, kde přestup v Doha mezi jednotlivými lety QR je jen 35 minut.
To je asi dost šibeniční, ne? I při velikosti DOH, která není největší jak jsem se všemožně po internetu dočetl...

Pokud se nic nezměnilo, před 2 lety byla DOH relativně malé letiště s výstupem všechn letů autobusem a jednou jsme objížděli celou ranvej... zkusil bych se podívat na Flightstats zda třeba pravidelně nepřistávají 20min předem a pak se zeptal offisu, zda se to stíhá nebo zda tě třeba nevyzvednou hned u letadla...
tygrlive
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class

Příspěvekod Orus-x v 10. 02. 2010, 14:16

Zlin142: v žádném případě - zvlášť pokud je ted přestup kolem půlnoci. Jak se tu už psalo, zřejmě se často při výstupu objíždí autobusem celé letiště (i moje zkušenost) + je tam na přestupu bezpečností kontrola, tzn. všichni lidi ze všech letů (málokdo směřuje do Kataru, prakticky všichni jsou tranziti) jdou do jedné fronty, sice to běží poměrně plynule, nicméně i tak jsme čekali cca 50 min. Boarding na dálkovku DOH-SIN začínal 1,5 hodiny před odletem, nástup opět busem, poměrně nekontrolovaný chaos :(
Orus-x
Vedoucí kabiny
Vedoucí kabiny

Příspěvekod tygrlive v 03. 06. 2010, 10:26

tygrlive píše:Pokud se nic nezměnilo, před 2 lety byla DOH relativně malé letiště s výstupem všechn letů autobusem a jednou jsme objížděli celou ranvej... zkusil bych se podívat na Flightstats zda třeba pravidelně nepřistávají 20min předem a pak se zeptal offisu, zda se to stíhá nebo zda tě třeba nevyzvednou hned u letadla...

New Doha Airport - pár obrázků http://www.businesstraveller.com/news/t ... al-airport
tygrlive
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class

Zpět na Mimoevropská letiště