Vondrakova a spol....
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Vondrakova a spol....
FlightDetent píše:Chapu to tak, ze postrehy nasich zakazniku zde sdilene na foru muzou sem tam zarezonovat i mezi zamestnanci. Ve chvili, kdy k tomu dojde, mozna neni uplne profesionalni si zacit vylivat sve srdicko otevrene na verejnosti.
FD.
Chapes to velmi dobre
- flyingblue
- Vedoucí kabiny

Ja bych nebyl tak zlej. At se jeste trochu pobavime, nez tohle forum skonci v zaniklejch spolecnostech 
- cocik
- Cestující Economy Class

Je to velmi uzitecny pohled do firemni kultury teto spolecnosti. Toto vlakno mne pouze utvrzuje v tom, ze muj nazor na tuto spolecnost je spravny.
A to je zatim jenom rec o letuskach a letusacich. Kdyby se nekdo rozepsal treba o nizsim a strednim managementu, byly by to jiste take zajimave historky...
A to je zatim jenom rec o letuskach a letusacich. Kdyby se nekdo rozepsal treba o nizsim a strednim managementu, byly by to jiste take zajimave historky...
- HighFlyer
- Kapitán

Já si myslím, že kdyby tady kdokoli napsal o 99% českých společností, tak by to byl humoristický román. O úřadech ani nemluvě... Takže mě to u ČSA absolutně nijak nepřekvapuje. A nemyslím to až tak zle, jak to na první pohled vypadá. Každý národ holt není tak precizní jako Němci a tak pracovitý, jako Japonci. Jsme prostě jednou provždy Švejci - sem tam se něco zadrhne, ale hlavně když je prd.l. 
Já třeba zde zmiňovaného Vildu ani Vondrákovou v životě neviděl, ale chtěl bych - protože by mi určitě narozdíl od dokonale usměvavé, ale sterilní letušky, utkvěli v paměti.
Já třeba zde zmiňovaného Vildu ani Vondrákovou v životě neviděl, ale chtěl bych - protože by mi určitě narozdíl od dokonale usměvavé, ale sterilní letušky, utkvěli v paměti.
- vitezslav
- Kapitán

Vildu jsem zazil dvakrat.
Vondrakova = Belissima? Tu jsem zazil, znam jeji prezdivku, dokonce vim, ze ma od letoveho useku vyjimku na delku a upravu vlasu, ale nevim, jak se ve skutecnosti jmenuje.
Vondrakova = Belissima? Tu jsem zazil, znam jeji prezdivku, dokonce vim, ze ma od letoveho useku vyjimku na delku a upravu vlasu, ale nevim, jak se ve skutecnosti jmenuje.
- HighFlyer
- Kapitán

HighFlyer píše:Vildu jsem zazil dvakrat.
Obávám se že se pleteš.... Vondráková není Belissima a vyjímku na délku a úpravu vlasů si myslím že nikdo nemá......
- letuch
- Nováček

Délka vlasů má nějaký "limit"? A to v minimu nebo maximu?
U holek čím delší, tím lepší, ne?
- vitezslav
- Kapitán

vitezslav píše:Délka vlasů má nějaký "limit"? A to v minimu nebo maximu?U holek čím delší, tím lepší, ne?
No samozrejme ze ano. Bud po ramena, anebo v culiku nesmi byt delsi nez 15 centimetru, jinak se musi davat do drdolu.
- jane
- Druhý pilot

vondráková ji má větší než ilona csáková
- hanez
- Nováček

letuch píše:... vyjímku na délku a úpravu vlasů si myslím že nikdo nemá......
Treba si ji udelila sama :)
- HighFlyer
- Kapitán

To-HIGHFLYER
....vite,vsude jsou kreatury.....U CSA je 95 procent lidi v pohode,ale tech 5 procent je holt videt nejvice.Ve Vasi firme to bude asi stejne.....y
....vite,vsude jsou kreatury.....U CSA je 95 procent lidi v pohode,ale tech 5 procent je holt videt nejvice.Ve Vasi firme to bude asi stejne.....y
- yabu
- Nováček

yabu píše:To-HIGHFLYER
....vite,vsude jsou kreatury.....U CSA je 95 procent lidi v pohode,ale tech 5 procent je holt videt nejvice
Podle mych vlastnich zkusenosti jsou ty procentualni pomery trosku jine prave ve firmach, v jejichz nazvu je nebo bylo adjektivum "český, české, česká". Namatkou Ceske drahy, Ceska posta, Cesky/SPT Telecom, donedavna Ceska pojistovna... Problemem samozrejme neni "českost" tech firem a tech lidi, ale vlastnictvi statu a absence tlaku akcionaru na pracovni vykony zamestnancu.
- HighFlyer
- Kapitán

...delam v CSA uz dost dlouho a musim rict,ze postupne to jde k lepsimu.Myslim tim,ze nyni musi lidi fakt pracovat a maji jasne ukoly.Drive se tam schovalo dost lidi....ted se to hodne procistilo a doufam,ze se to jeste procisti...y 
- yabu
- Nováček

yabu píše:...delam v CSA uz dost dlouho a musim rict,ze postupne to jde k lepsimu.Myslim tim,ze nyni musi lidi fakt pracovat a maji jasne ukoly.Drive se tam schovalo dost lidi....ted se to hodne procistilo a doufam,ze se to jeste procisti...y
bodaj by si mal pravdu, budem len rad - bez ironie.
- MEA
- Cestující Business Class

yabu píše:...delam v CSA uz dost dlouho a musim rict,ze postupne to jde k lepsimu.Myslim tim,ze nyni musi lidi fakt pracovat a maji jasne ukoly.Drive se tam schovalo dost lidi....ted se to hodne procistilo a doufam,ze se to jeste procisti...y
Do roka to bude tak pročištěné, že v ČSA nebude ani noha...(o letadlech ani nemluvím).
- T603
- Cestující Economy Class

• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3