Na téhle lince už lítaj přes 20 let starý kusy, takže asi žádnej luxus vevnitř

PS. Někde sem četl že mají KLM v B747 nějaký malý snack bar kam si můžete jít kdykoliv pro nějakou sušenku nebo tak na zakousnutí, máte s tím někdo zkušenosti?

mkubis17 píše:Někde sem četl že mají KLM v B747 nějaký malý snack bar kam si můžete jít kdykoliv pro nějakou sušenku nebo tak na zakousnutí, máte s tím někdo zkušenosti?
pepa007 píše:Já jsem to letěl před rokem tehdy ještě v legendární MD-11Pokud jde o 747 tak nejlepší místo je nahoře vepředu vlevo, za beranama
Michal1 píše:Dobrý den, loni jsme tímto spojem letěli - místa nahoře v C class. Interier i sedačky již leccos pamatují ale co mě dostalo byly velikosti binů pro uložení zavazadel - tak malé biny jsem snad ještě nikde neviděl a v 747 jsem očekával (když už nic jiného) alespoň standardní.
mkubis17 píše:Michal1 píše:Dobrý den, loni jsme tímto spojem letěli - místa nahoře v C class. Interier i sedačky již leccos pamatují ale co mě dostalo byly velikosti binů pro uložení zavazadel - tak malé biny jsem snad ještě nikde neviděl a v 747 jsem očekával (když už nic jiného) alespoň standardní.
díky za odpověď! Nejsem moc zběhlý v cestování, C class je co za třídu? Páč sem koukal na seatguru a nahoře je jen bussiness class.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti