Ano, bylo to 28.12 PRG - LHR i dnes zpět.
Zkušenosti s BA
Re: Zkušenosti s BA
Zdravím a ptám se. Na kterých trasách po Evropě momentálně létají BA s širokotrupými (dvouuličkovými)letadly?
Díky za odpovědi.
Díky za odpovědi.
-
- Cestující First Class
- Oblíbené typy letadel: B747, E145, B753
- Stav: Offline
Nejjednodušší bude stále Madrid.
Tuhle nedělní linku poletí fakt Finnair?
BA0863 PRGLHR
Prague (PRG) to Heathrow (LHR)
Terminal
1
Scheduled
13:45
On time
Prague
Heathrow
Airline: British Airways
Operated by: Finnair
Terminal: 1
Local time: 08:30 Tue 12 Jul
Scheduled departure: 13:45 Sun 17 Jul
-
- Nejlepší autor trip reportů 2013 a nejlepších fotografií v trip reportu 2013
- Pohlaví: muž
- Stav: Offline
Proč ne? Od půlky května letěl dvanáctkrát.
Zdravím všechny. Na přelomu dubna/května letíme s BA/AA do USA. Teď mi přišlo info, že na zpáteční cestě bude mít první segment LAS/LAX změnu odletu o cca 2 hodiny a tím pádem nebudeme stíhat přestup ani na LAX ani na LHR. V informacích na BA je sice napsáno, že v takovém případě nás automaticky přebookují na pozdější lety, ale má cenu čekat až mi přijde nějaké info jaký let to bude a kdy nebo to mám řešit hned s jejich podporou nebo na nějaké jejich pobočce? Jde o to, že jsme měli vše naplánované na brzký odpolední přílet do Berlína a odtamtud vlakem do Prahy. Takhle přiletíme do Berlína až večer a nejspíš tam zůstaneme přes noc. Je nárok na nějakou kompenzaci? Kdyby byla možnost, rád bych si samozřejmě vybral co nejdřívější lety a taky místa, která jsme měli koupeném. Samozřejmě je vše na jedné letence. Let LAS-LAX a LAX-LHR měl být operovaný American Airlines. Díky za info.
No to info ti uz prislo a kedze to bolo v predstihu, tak narok na kompenzaciu nie je. Odporucam urcite zavolat napisat BA so svojim poziadavkami na zmeny a oni to s tebou vyriesia.LuckyLjuk píše: ↑23. 01. 2024, 16:48Zdravím všechny. Na přelomu dubna/května letíme s BA/AA do USA. Teď mi přišlo info, že na zpáteční cestě bude mít první segment LAS/LAX změnu odletu o cca 2 hodiny a tím pádem nebudeme stíhat přestup ani na LAX ani na LHR. V informacích na BA je sice napsáno, že v takovém případě nás automaticky přebookují na pozdější lety, ale má cenu čekat až mi přijde nějaké info jaký let to bude a kdy nebo to mám řešit hned s jejich podporou nebo na nějaké jejich pobočce? Jde o to, že jsme měli vše naplánované na brzký odpolední přílet do Berlína a odtamtud vlakem do Prahy. Takhle přiletíme do Berlína až večer a nejspíš tam zůstaneme přes noc. Je nárok na nějakou kompenzaci? Kdyby byla možnost, rád bych si samozřejmě vybral co nejdřívější lety a taky místa, která jsme měli koupeném. Samozřejmě je vše na jedné letence. Let LAS-LAX a LAX-LHR měl být operovaný American Airlines. Díky za info.