happyna píše:Emirates se chystá provozovat Airbus A380 v konfiguraci pro 615 PAX. Dosavadní rekord drželo AF s 538 PAX.
Tak konečně

Tak by se tomu konečně někdo přiblížil.
happyna píše:Emirates se chystá provozovat Airbus A380 v konfiguraci pro 615 PAX. Dosavadní rekord drželo AF s 538 PAX.
kocour65 píše:na lince do prahy jsou vždy volna mista
kocour65 píše:na lince do prahy jsou vždy volna mista
gr09 píše:kocour65 píše:na lince do prahy jsou vždy volna mista
Za ty roky fakt nebyla ani jednou 100% obsazenost?
lu2nn píše:Samozřejmě že byla a mockrat stejně tak mockrat přiletělo letadlo poloprázdné ale na celkovou obsazenost si DXB/PRG/DXB rozhodně vede dobře
dider píše:Minulý týden jsem byl v Dubaji a měl jsem priležitost poznat se a vypít několik plzní (děkuju) s ex-CSA pilotem, kt už víc než dva roky lítá na 777 u EK. Jedna z mých (mnoha) otázek se týkala letů do USA - nešlo mi do hlavy, "koho" tam vozí. No a prý je to vlastně takový "India-US" express. Zároveň mi tedy odpověděl i na otázku proč EK potřebuje ještě vetší dobytčáky než má
![]()
Btw letěl jsem s 772 KLM v nové 3-4-3 úpravě - no je to fakt bída co se týče prostoru. Emirates tuhle "inovaci" nikdy nezapomenu.
kuba.biker píše:Čas od času se tu objeví spekulace o navýšení kapacity letů do PRG - jen tak pro zajímavost a pro srovnání, do LIS začali létat v r. 2012 a příští rok přidávají již druhou denní frekvenci s triplem.