Ta stříbrná je pro případ, že bys tu platinovou ztratil. Že je jen stříbrná je trest za to, žes tu platinovou ztratil
OK Plus
-
- Cestující Economy Class
- Stav: Offline
Re: OK Plus
To se jeste dnsska da nalitat s CSA platinova karta?
Zkoušeli jste v nedávné době vybírat bonusovou letenku z programu OK plus?
Jakoukoliv,jak na lety ČSA tak dalších partnerů.
Jakoukoliv,jak na lety ČSA tak dalších partnerů.
-
- Nováček
Ano, jak na ČSA (PRG-ARN a zpět), tak u partnerů KLM (YVR-AMS-PRG a zpět) a AF (PRG-CDG-FDF a zpět). Řešeno přes email, nebyl problém na data, která jsem si našel, že jsou volná místa
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: A318, A330-300, ATR42
- Pohlaví: muž
- Kontaktovat uživatele:
Chce někdo 15 000 mil? Já to teda nevyužiju ...
Říkám si, za optání nic nedám. Nepropadá někomu bez dalšího užitku 5000 mil, které by byl ochoten věnovat na 1 vstup do salonku na T2 v Praze v červnu? Sám jsem svoje míle z větší části porozdával, nepředpokládal jsem, že je budu potřebovat a teď by se mně jeden vstup hodil pro dceru. Mám sice ještě 3600 mil, ale dokoupit zbytek za 1400,- Kč nedává smysl.
-
- Cestující Economy Class
- Kontaktovat uživatele:
ČSA v říjnu končí a program OK Plus s nimi. Nemá ještě někdo míle, kterých bych se chtěl zbavit?
Zvažuju, že bych po více než 10 letech ještě ČSA vyzkoušel, než zmizí navždy, ideálně CDG v businessu, ale 7.5k za jednosměrku se mi platit nechce. Kdyby se někdo chtěl levně zbavit nepotřebných mil, dejte vědět.
Zvažuju, že bych po více než 10 letech ještě ČSA vyzkoušel, než zmizí navždy, ideálně CDG v businessu, ale 7.5k za jednosměrku se mi platit nechce. Kdyby se někdo chtěl levně zbavit nepotřebných mil, dejte vědět.
Hezké nedělní dopoledne.
Jak se vám daří pálit míle z programu OK+
Mám problémy s cestou kolem světa a letenkami do USA.
Tak jsem vzal v businnes SIN s AF a GRU s KLM.
Jak se vám daří pálit míle z programu OK+
Mám problémy s cestou kolem světa a letenkami do USA.
Tak jsem vzal v businnes SIN s AF a GRU s KLM.
-
- Cestující First Class
- Pohlaví: žena
Zbylo mi "trapných" 6k mil u OK plus. Nechtěl by někdo salonek? Pokud ano, pošlete mi do SZ jméno, příjmení, datum a číslo letu. Mají na to až 3 dny. Až by mi to přišlo do mailu, tak vám to pošlu na váš mail. Nic za to nechci, jen je mi líto, když to propadne a já se zrovna letos už nikam nechystám. OK plus končí 26.10.2024, čili to musí být využito do té doby.
Jsem na tom podobně. Pokud by byl další zájemce může si napsat do SZ na můj profil.