Velmi vela cestujem sluzobne a rad by som to vyuzil co mi vsetko ponukaju letecke spolocnosti ...
Zaregistroval som sa na Miles & More a dostal som prvych 500mil za prihlasenie sa cez appku

A teraz zacina moj velky problem az sa mi z toho hlava toci

takze by som potreboval poradit

Sluzobne cesty sa skladaju z cesty do USA ( kazdy rok a potom europa, vacsinou nemecko) okrem ineho chcem cestovat aj do inych kontinentov.
Tak som to zacal studovat a vybral som ako prvu skupinu:
Miles & More - dovod uplne jednoduchy , lety do nemecka a do USA, (LH).
a teraz ako to funguje ? dojde mi karticka ktoru dam na check-in ? a oni mi tam pripisu let na ktory idem ? alebo ako ? co ak si budem kupovat letenku priamo na ifficialnej stranke ( je tam niekde kolonka kde mam zadat svoje cislo ? )
Dalsia vec, ktorej nerozumiem je, ze ked budem cestovat napriklad s prestupom a to priklad :
Austria airlines ( miles and more ) s prestom Qatar Airwayss (Oneworld) .. tak ako to funguje ? budem to mat cele pod miles and more ? alebo len prvy let a prestup mi daju na oneworld ?
Docital som sa ze potom budes moct vyuzivat za mile rozne akcie a zlavy a podobne..
Ako sa to potom da presnejsie vyuzit ? kde najdem akciu za moje mile ? Kde sa bude dat upgradnut moja economy letenka do businnes a podobne.
Dakujem pekne za odpoved.