Unicredit Bank Miles and More
Re: Unicredit Bank Miles and More
Ne, tabuľku tam nedali
Jako vždy...
mám zůčtovací období do 25.12. a tam to ještě bylo. Byť zatím nepřevedeno do MM, tam se objevila jen jedna míle s popiskem "Expiry Protection".
Co bude ve výpisu za 25.12. - 25.1. jsem celkem zvědavý, ale nic moc od těch diletantů nečekám.
Co bude ve výpisu za 25.12. - 25.1. jsem celkem zvědavý, ale nic moc od těch diletantů nečekám.
Tu jednu míli s popiskem "Expiry Protection" tam mám taky. Co tíím je myšleno, nevím.
mam to tam tiez, ale radsej keby dali tych zvysnych 3000, resp 2999, co mi dlzia 

-
- Cestující Economy Class
- Stav: Offline
Řekl bych, že to je ochrana proti expiraci mílí. Když někdo nemá status, tak si myslím, že po 3 měsících se začne počítat 18 měsíců expirace. A teď nevím jestli všech nebo ty co jsou staré 17 měsíců, tak propadnou třeba za měsíc.
to propadnutí je snad ke konci dalšího kvartálu pro míle které jsou starší než 36 měsíců. Ten mail co oznamoval ukončení MM karty psal něco o tom, že míle budou platné do konce Q2-23, takže by odpovídalo, že teď úplně všem tu jednu míli připíší.
Pak by ale ještě měly poslat normální přípis za prosinec pro ty, kteří měli nějaké normální platební transakce.
Pak by ale ještě měly poslat normální přípis za prosinec pro ty, kteří měli nějaké normální platební transakce.
-
- Cestující Economy (low-cost)
- Pohlaví: muž
Dnes + 3000 mil za výpis k 5. 12.
Za zbytek roku (výpis k 5. 1.) už to bude asi bohužel nula, neboť v posledním výpisu nebyla tabulka s mílemi

Za zbytek roku (výpis k 5. 1.) už to bude asi bohužel nula, neboť v posledním výpisu nebyla tabulka s mílemi

-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
No to cislo v mem pripade nechapu. Od 11.12. do 31.12. jsem kreditkou zaplatil asi 30.000, nicmene pripsan mam jen necelych 1000b.

myslim, ze bude este jedno pripisanie
vzdy sa to robi spatne
vzdy sa to robi spatne
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: vrtulove letadla
- Pohlaví: muž
Dneska mi pripsalo MM mile z vypisu k 10.12.
Tak když psali do konce roku, tak to snad udělají. Jinak opět reklamace...
Edit:tak na foru Finexpert někdo psal, že se informovat telefonicky a bylo mu řečeno, že míle za prosinec se připisují jen do data prosincového výpisu.
Tak to asi dostaneme prd...
Edit:tak na foru Finexpert někdo psal, že se informovat telefonicky a bylo mu řečeno, že míle za prosinec se připisují jen do data prosincového výpisu.
Tak to asi dostaneme prd...
To samé mi taky řekli na infolince banky.
To je zcela v rozporu s tím, co napsali.
Reklamace je tedy opět na místě.
To je zcela v rozporu s tím, co napsali.
Reklamace je tedy opět na místě.