Sám jsi za opicema svým myšlením. Vždy je něco za něco. Můžeš iniciovat referendum na výstup z EU. Protože EU nařídila směšné poplatky, které platí obchodníci karetním společnostem za platby kartama. V USA toto regulováno není a tak si třeba banka může dovolit dát držiteli karty 3 míle u United za utracený dolar. V EU něco takového není možné, protože by banka/karetní společnost ještě doplácely.
Unicredit Bank Miles and More
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: B767, Cessna 208
- Pohlaví: muž
- Stav: Offline
Re: Unicredit Bank Miles and More
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: B767, Cessna 208
- Pohlaví: muž
aktualizace: momentálně mám 10 mil u United za každý dolar/ benzín (u většiny pump se vztahuje i na nákup čehokoliv uvnitř v obchodě). Limit 1500 dolarů/čtvrtletí. Snad mě andrejovy pozůstalí nebudou žalovat,pokud ho kvůli tomu raní mrtvice. Ale jak jsem už psal, vždy je něco za něco. V Česku byli největší politické téma 30 korun, ve Státech člověk dobře pojištěný zaplatí z vlastní kapsy několik set dolarů za příjezd sanitky.Globik píše: ↑27. 10. 2022, 22:34Sám jsi za opicema svým myšlením. Vždy je něco za něco. Můžeš iniciovat referendum na výstup z EU. Protože EU nařídila směšné poplatky, které platí obchodníci karetním společnostem za platby kartama. V USA toto regulováno není a tak si třeba banka může dovolit dát držiteli karty 3 míle u United za utracený dolar. V EU něco takového není možné, protože by banka/karetní společnost ještě doplácely.
Přišli vám tento měsíc míle? Nám prozatím ne.
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Taky ne.
tento mesiac to flakaju, zatial stale nic
Stále nic.
Na infolince mi řekli, že nic nahlášeného nemají.
Na infolince mi řekli, že nic nahlášeného nemají.
V bance na pobočce mi teď řekli, že musím zadat reklamaci na neposlané míle na email - reklamace@unicreditgroup.cz
Tak včera mi byly přičteny míle za říjen. Předtím jsem psal reklamaci na UCB, ale nikdo se neobtěžoval odpovědět...
stejné, dva dny po podání reklamace připsání, žádná odpověd od UCB.
Akorát LH neprovedla multiplikaci mil, kterou jsem měl koupenou. Tuší někdo, zda-li se to stane později nebo mám reklamovat? Za let se znásobené míle připsaly rovnou.
Akorát LH neprovedla multiplikaci mil, kterou jsem měl koupenou. Tuší někdo, zda-li se to stane později nebo mám reklamovat? Za let se znásobené míle připsaly rovnou.
-
- Cestující Economy Class
Taky jsem včera poslal email a dneska je připsaly.
Myslim, že to jsou míle za záři.
Musíme si dávat bacha, aby připsaly všechny míle až nám KK zruši.
Ta multiplikace se vyplatí?
Myslim, že to jsou míle za záři.
Musíme si dávat bacha, aby připsaly všechny míle až nám KK zruši.
Ta multiplikace se vyplatí?
Já je mám podle výpisu z KK za říjen.
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Mne dnes neco pripsali i bez reklamace, ale kupodivu s datem 30.9.
NIcmene pokud si vybavuju, tak za zari mile pripsany byly, chybely mile za rijen...