Zdravím, omlouvám se, jestli už to tu bylo probráno, vyhledáváním jsem to nenašla. Pokud mám pod jednou rezervací Ryanair let tam a zpět a nebudu moct proletět let tam (potřebuju letět dřív), propadne mi i let zpět nebo ho můžu proletět? Díky.
rita píše:Zdravím, omlouvám se, jestli už to tu bylo probráno, vyhledáváním jsem to nenašla. Pokud mám pod jednou rezervací Ryanair let tam a zpět a nebudu moct proletět let tam (potřebuju letět dřív), propadne mi i let zpět nebo ho můžu proletět? Díky.
U Ryanairu a dalších low costů je zpáteční letenka považována za dva samostatné lety! Odbavíte se jen na zpáteční let.
“We’ve been focusing for the last two, three years on the big southern European markets, Italy and Spain, but our focus in the next two or three is more likely to be in Scandinavia and central Europe,” Michael O’Leary said. “It just depends which airports come up with the best package of costs.”
jrns píše:“We’ve been focusing for the last two, three years on the big southern European markets, Italy and Spain, but our focus in the next two or three is more likely to be in Scandinavia and central Europe,” Michael O’Leary said. “It just depends which airports come up with the best package of costs.”
Hmm. Zajímavé
Ano ano, taky jsem si toho povsiml. Obzvlaste posledni veta asi moc nedela radost financnim reditelum letist v BRQ, BTS, KTW aj. Ale pro pax ve stredni evrope by to mohla byt dobra zprava.
FR lieta len s B 737, a tie pristanu okrem BTSa KE len v Poprade, na Sliaci.... Sliač ale patrí armáde, tam neviem, aká by bola dohoda, Poprad je možno schodnejší..