Výběrové řízení ŘLP
Re: Výběrové řízení ŘLP
Co tam je mas shrnutu ve 122 strankach. Doporucuji precist jako ja. Jedine se zmenil nazev druhe casti a co se tam dela. Zbytek je vicemene stejny a to mi potvrdil i znamy.
Jak se změnil název druhé části a obsah? Už to není DART?
Mohl by sem prosim nekdo ze stavajicich RLP nacrtnout na ukazku pracovni dobu pres treba 14 dni? Z tech 34,5 hodin zkraceneho tydne to nedokazu vycist, A kolik prosim tak prumerne odhadem vychazi nocnich sluzeb a pracovnich vikendu v mesici? Dekuju.
-
- Nováček
- Status: Offline
Ahoj všichni
hlásim, že jsem minulý týden ve středu úspěšně absolvovala psychotesty na ÚLZ! Ještě mě čeká zdravotní prohlídka.. zatim jsem ze všeho dost nadšená
) je tu někdo ve stejný fázi?

AKE píše:Vlad píše:AKE píše:Ahoj vsem, stalo se nekomu, ze delal FEAST testy v rijnu 2017 (a tesne neprosel) a ted mu prisel email, ze se zmenila metodika a jste pozvani, abyste testy dodelali?
Diky za zpravu
Ahoj, jojo, také mi to přišlo. Velice potěšující! Hned jsem se přihlásil
Ja takyA dali ti uz vedet kdy budes pokracovat nebo zatim cekas? Ja zatim info nemam. Zajimalo by me, jakym zpusobem se metodika menila, ale tuto informaci asi nemame sanci zjistit, ze?
Už je asi pozdě psát, co?

terezataflova píše:Ahoj všichnihlásim, že jsem minulý týden ve středu úspěšně absolvovala psychotesty na ÚLZ! Ještě mě čeká zdravotní prohlídka.. zatim jsem ze všeho dost nadšená
Ahoj, gratuluji

-
- Nováček
- Status: Offline
Vlad píše:terezataflova píše:Ahoj všichnihlásim, že jsem minulý týden ve středu úspěšně absolvovala psychotesty na ÚLZ! Ještě mě čeká zdravotní prohlídka.. zatim jsem ze všeho dost nadšená
Ahoj, gratulujiJaký byly psychotesty? Já udělal včera FEAST a příští týden se budu objednávat na ÚLZ. Takže jsi o krok napřed
Ahooj, byly dlouhý.. trvalo to přibližně 6 hodin, záleží jak jsi rychlej

terezataflova píše:Vlad píše:terezataflova píše:Ahoj všichnihlásim, že jsem minulý týden ve středu úspěšně absolvovala psychotesty na ÚLZ! Ještě mě čeká zdravotní prohlídka.. zatim jsem ze všeho dost nadšená
Ahoj, gratulujiJaký byly psychotesty? Já udělal včera FEAST a příští týden se budu objednávat na ÚLZ. Takže jsi o krok napřed
Ahooj, byly dlouhý.. trvalo to přibližně 6 hodin, záleží jak jsi rychlejpak jsem nevěděla skoro ani jak se jmenuju, ale bavilo mě to
na zdravotní prohlídce jsem ještě nebyla, tak to ti moc nepřiblížim
držím palce
Ahojda, tak to bude pěknej mazec, jdu za 14 dní

Nema byt vsechno hotove do pulky Kvetna nahodou? 

Koukám, že jsem dost pozadu
Já jdu teprve v pátek na angličtinu
Ale p. Márová se tvářila, že se to v pohodě stíhá
držím palce všem

Tak taky hlásím splněnou ajinu, Feasty mám 3. 5.
Angličtina byla fakt pohodička, pokud to ještě někdo nemá za sebou. Pokud umíte aspoň trošičku anglicky tak projdete v pohodě
Angličtina byla fakt pohodička, pokud to ještě někdo nemá za sebou. Pokud umíte aspoň trošičku anglicky tak projdete v pohodě

To je pravda, ta vstupní AJ byla naprosto pohodová a s AJ ve FEAST testu nesrovnatelná.