Chtěl bych informovat, že nadále nebude možné užívat v diskusním fóru tyto nicky:
1. Příjmení veřejně známých osob působících v českém letectví a také dalších významných osob působících ve veřejném životě pokud uživatel nedoloží, že je nositelem daného příjmení.
2. Jména leteckých společností a dalších firem působících na českém trhu.
3. Jména ochranných známek platných v ČR, pokud by užíváním takového nicku docházelo k zásahu do práv vlastníka ochranné známky.
4. Nicky, které by mohly způsobit záměnu s dříve registrovaným nickem.
Provozovatel serveru Airways.cz si vyhrazuje právo dříve registrované nicky, které jsou v rozporu s těmito pravidly, změnit. Uživatel však bude předem upozorněn na nutnost změny s tím, že si může zvolit nový nick dle vlastního výběru.
Pravidla fóra - zapovězené nicky
Moderátor: Airways.cz
-
- Vedoucí kabiny
- Status: Offline
Re: Pravidla fóra - zapovězené nicky
Je to Vaše fórum, takže si samozřejmě můžete stanovit jakékoliv podmínky, ale s těmi ochrannými známkami to bude docela problém, jen tak namátkou:
Vita = OZ Setuza, a.s.
Zlin142 = OZ Moravan Aviation s.r.o.
Dell = OZ DELL COMPUTER CORPORATION, společnost zřízená podle zákonů státu Delaware
jane = OZ Jana Šrubařová
Navrhuji si tam dát třeba "Jména ochranných známek platných v ČR, pokud by užíváním takového nicku docházelo k zásahu do práv vlastníka ochranné známky".
K té první podmínce bych možná dal ještě doložku "pokud uživatel nedoloží, že je nositelem daného příjmení".
Vita = OZ Setuza, a.s.
Zlin142 = OZ Moravan Aviation s.r.o.
Dell = OZ DELL COMPUTER CORPORATION, společnost zřízená podle zákonů státu Delaware
jane = OZ Jana Šrubařová
Navrhuji si tam dát třeba "Jména ochranných známek platných v ČR, pokud by užíváním takového nicku docházelo k zásahu do práv vlastníka ochranné známky".
K té první podmínce bych možná dal ještě doložku "pokud uživatel nedoloží, že je nositelem daného příjmení".
-
- Administrátor
- Oblíbené typy letadel: Boeing 747, Boeing 777, Airbus A330
- Pohlaví: muž
Děkuji za připomínku, uvedené podmínky jsme zpřesnili.
Pane Bože, není můj nick ochranou známkou Vítězslava Nezvala?? Nebo Hálka? Nebo Vítězslavy Kaprálové? Taky to byli pohádkáři...

-
- Administrátor
vitezslav píše:Pane Bože, není můj nick ochranou známkou Vítězslava Nezvala?? Nebo Hálka? Nebo Vítězslavy Kaprálové? Taky to byli pohádkáři...![]()
Vitezslave, buď bez obav, všem podmínkám vyhovuješ. Ani žádná taková letecká společnost zatím neexistuje.
-
- Kapitán
Admin píše:vitezslav píše:Pane Bože, není můj nick ochranou známkou Vítězslava Nezvala?? Nebo Hálka? Nebo Vítězslavy Kaprálové? Taky to byli pohádkáři...![]()
Vitezslave, buď bez obav, všem podmínkám vyhovuješ. Ani žádná taková letecká společnost zatím neexistuje.
Doufam, ze preziju ...
Admin: Já přežiju všechno... A kdyby ne, klidně si založím nový
Mně je fuk, jestli jsem nováček nebo kapitán
Btw: Letecká společnost - v 90.letech jsem sháněl investora /na chartery/ a chtěl jsem to nazvat Saturn Air. Naštěstí to nevyšlo...

Btw: Letecká společnost - v 90.letech jsem sháněl investora /na chartery/ a chtěl jsem to nazvat Saturn Air. Naštěstí to nevyšlo...
-
- Administrátor
vitezslav píše:Admin: Já přežiju všechno... A kdyby ne, klidně si založím novýMně je fuk, jestli jsem nováček nebo kapitán
![]()
To je chyba protože hodnosti ve fóru mají pokračování i za kapitánem. A jsou to často zajímavé posty.
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: B747, A330
- Kontaktovat uživatele:
Toz to by me zajimalo, co je za kapitanem... Ze by Administrator? 

-
- Vedoucí kabiny
Kamyl píše:Toz to by me zajimalo, co je za kapitanem... Ze by Administrator?
Ne, Pan Tau

A není to odborový předák ?