Chtěl bych, aby mi příbuzní přivezli z USA na okoštování nějaké USA drinky, které tu člověk nesežene (nebo velmi špatně a draze), tak jestli je to možné nebo se mám s touto myšlenkou rozloučit...

fricoolinek2 píše:Můžou se v zav. prostoru letadla vozit plechovky se soft drinky nebo to není možné z důvodu rizika spojenými s CO2, či je tam i nějaký problém o převážení potravin apod.?
Chtěl bych, aby mi příbuzní přivezli z USA na okoštování nějaké USA drinky, které tu člověk nesežene (nebo velmi špatně a draze), tak jestli je to možné nebo se mám s touto myšlenkou rozloučit...
dejavu píše:Jsou v Praze dva obchody, kde prodavaji potraviny z USA. Maji i nejake pro nas exoticke limonady v plechu, pripadne cele kartony. Tusim, ze jedna plechovka vyjde asi na tri petky, v kartonu je to levnejsi. A pokud se nepletu, i posilaj po CR. Pripadne v DE je jeden velky obchod se stejnym sortimentem.
Takze bych radsi plechovky do kufru moc nedaval
Lukáš87 píše:dejavu píše:Jsou v Praze dva obchody, kde prodavaji potraviny z USA. Maji i nejake pro nas exoticke limonady v plechu, pripadne cele kartony. Tusim, ze jedna plechovka vyjde asi na tri petky, v kartonu je to levnejsi. A pokud se nepletu, i posilaj po CR. Pripadne v DE je jeden velky obchod se stejnym sortimentem.
Takze bych radsi plechovky do kufru moc nedaval
Co je to za obchody? Díky
xmurphy píše:Pravidelně z USA vozím několik (myslím, že rekord byl 10) plechovek malinové Arizony a nikdy s tím nebyl problém. Většinou každou zabalím do igelitky a strčím je mezi věci.
fricoolinek2 píše:Můžou se v zav. prostoru letadla vozit plechovky se soft drinky nebo to není možné z důvodu rizika spojenými s CO2, či je tam i nějaký problém o převážení potravin apod.?