Pokud se nemýlím, tak i kulinární kritiky/recenze (opulentní líčení chuťových zážitků) se dávaly zde, takže cituji Petru Pospěchovou (autorku skvělého osvětového článku Konec českého chleba (
http://life.ihned.cz/c1-52896800-konec- ... i-kupujete) ze sobotní přílohy Víkend MF Dnes (12. - 13. 7. - s. 25), resp. recenze podniku The Tavern zaměřeného na burgery:
"Konkurence se při srovnání s těmito jedlými šviháky musí červenat, že své zboží také nazývá hamburgrem. Od vysušených chcípáčků, jež najdete ve většině fastfoodů, je burger z Tavern vzdálen jako moped kozí dech od Harleye-Davidsona."
"Zbrojní pas by měl mít kuchař Tavern i na některé modely burgrů. (...) Plísňový sýr
(jaký plísňový sýr - pozn. persona) v kombinaci se smaženou cibulkou se vsákne do grilovaného masa a rozletí se po jazyce jako tornádo."