https://www.planes.cz/cs/article/202648 ... ot-v-praze
flyingblue píše:U sousedu jsme zkombinovali nekolik odpovedi aerolinek ve snaze dosahnout prehlednych pravidel a zda se, ze to neni tak komplikovane
Mtargem píše:flyingblue píše:U sousedu jsme zkombinovali nekolik odpovedi aerolinek ve snaze dosahnout prehlednych pravidel a zda se, ze to neni tak komplikovane
Velmi užitečná informace, nicméně mi stejně není jasné, které salonky obsluhuje ČSA Handling. Na stránce pražského letiště jsou v tranzitním prostoru uvedeny pouze salonky Erste Premier (Schengen) a Mastercard (mimo Schengen), Menzies ani ČSA Handling salonky nejsou vůbec jmenovány. Na stránce SkyTeamu jsou nějaké salonky ČSA Handling uvedeny, ale přiznávám, že o jejich existenci (konkrétně na T2) nemám vůbec tušení. ČSA se na svém webu o jiných saloncích než Menzies vůbec nezmiňuje. V pondělí před odletem si to asi trochu projdu, abych zjistil, jaké jsou možnosti.
flyingblue píše:Mtargem píše:flyingblue píše:U sousedu jsme zkombinovali nekolik odpovedi aerolinek ve snaze dosahnout prehlednych pravidel a zda se, ze to neni tak komplikovane
Velmi užitečná informace, nicméně mi stejně není jasné, které salonky obsluhuje ČSA Handling. Na stránce pražského letiště jsou v tranzitním prostoru uvedeny pouze salonky Erste Premier (Schengen) a Mastercard (mimo Schengen), Menzies ani ČSA Handling salonky nejsou vůbec jmenovány. Na stránce SkyTeamu jsou nějaké salonky ČSA Handling uvedeny, ale přiznávám, že o jejich existenci (konkrétně na T2) nemám vůbec tušení. ČSA se na svém webu o jiných saloncích než Menzies vůbec nezmiňuje. V pondělí před odletem si to asi trochu projdu, abych zjistil, jaké jsou možnosti.
Erste a Mastercard jsou salonky provozovane CSA Handling.
Mtargem píše:flyingblue píše:Mtargem píše:
Erste a Mastercard jsou salonky provozovane CSA Handling.
Díky za informaci, tak to půjdu ráno zkusit, jestli mě z Erste nevyhodí.
georgo píše:Iberia pro cestující v business používá Menzies na T2.
Jen tak pro info Iberia není ve ST, ale ve OW.
bphot0 píše:Se omlouvam, teda sorry jako![]()
1. Uz nikdy sem nenapisu zadny prispevek ohledne SkyTravel.
2. Ten business s Iberii jsem si vcera skutecne koupil.
3. Vlakna jsem cetl, a prislo mi vhodnejsi pouzit tohle aktualni, a ne to Iberia.
4. Mas pravdu. "Neschopny vysvetluje." (Ivo Toman)
4.Nemuzu za to, ze tam, kam pravidelne litam, lita z PRG primy let pouze... (zakazano vyslovit). Ani za to, ze zkrachoval AB a ze uz me nebavi jezdit porad na nemecka letiste, kdyz bydlim na LKKL.
bphot0 píše:OK, kdybych se uvedomil, ze IB neni clenem ST, tak bych to sem asi byval nenapsal. Moje chyba, mas pravdu.
Nechci vas super zkusene nejak obtezovat. Ale neda mi to a musim rict par veci:
- moje pribuzni i znami pracuji/pracovali na L. Praha a ATC, ale nikdy mi nedokazali dat takove dobre rady a povedomi, jake lze nacerpat tady. Hlavne proto, ze moc nelitaji a nemaji nadhled.
- vzdycky, kdyz pisu sem do fora, mam blbej pocit, ze dostanu vynadano. Schvalne si najdi muj prvni prispevek zde, resp. odpoved na nej.
Proto sem radeji skoro nic nepisu a mozna s tim skoncim uplne.
PS. Nemyslim to az tak moc na Tvou osobu, myslim, ze ta atmosfera na foru zde je tady tak nejak obecne.
bphot0 píše:OK, kdybych se uvedomil, ze IB neni clenem ST, tak bych to sem asi byval nenapsal. Moje chyba, mas pravdu.
Nechci vas super zkusene nejak obtezovat. Ale neda mi to a musim rict par veci:
- moje pribuzni i znami pracuji/pracovali na L. Praha a ATC, ale nikdy mi nedokazali dat takove dobre rady a povedomi, jake lze nacerpat tady. Hlavne proto, ze moc nelitaji a nemaji nadhled.
- vzdycky, kdyz pisu sem do fora, mam blbej pocit, ze dostanu vynadano. Schvalne si najdi muj prvni prispevek zde, resp. odpoved na nej.
Proto sem radeji skoro nic nepisu a mozna s tim skoncim uplne.
PS. Nemyslim to az tak moc na Tvou osobu, myslim, ze ta atmosfera na foru zde je tady tak nejak obecne.