Air Montenegro leta pravidelne Tivat uz druhou sezonu, ne?Paul1 píše: ↑25. 10. 2024, 16:28V Málaze protestují proti masovému turismu a nově jim tam bude Ryanair vozit ještě i Brňáky
Za mě nic moc, ale přeji lince úspěch. Zajímavější info je v českém rozhlase, prý se jedná ještě o jedné nové lince snad od příštího roku. By mě zajímalo o jakou společnost se jedná, když Ryanair to nebude. Air Montenegro?
https://www.mujrozhlas.cz/brnenska-jede ... -girland-v
Ta anketa, kam by lidé chtěli z Brna létat, taky pobavila. Tokio, New York. No, proč ne
Brno - Tuřany
Re: Brno - Tuřany
To ano, tak mě právě napadlo, jestli by nepřidali ještě něco. Ale on to je spíš charter, takže pokud byla myšlena ještě jedna pravidelná linka, tak si ho můžeme škrtnout...
No, uz by hlavne mohla pribyt nejaka celorocni destinace, at neni jen Londyn. Ale moc me nenapada, co by se mohlo z Brna uzivit po cely rok.....
Tak dnes místo dreamlineru letí max.... To se dalo čekat.... Ten Mauricius se mi jeví jako nesmysl.....
Teda doufám, že ty ceny co tam Čedok má budou i na jaře, rád se tam za ty peníze podívám
Měli dát spíš něco v Karibiku, já se těšil na Dominikánu z Brna, takle musím z Prahy....
Teda doufám, že ty ceny co tam Čedok má budou i na jaře, rád se tam za ty peníze podívám
Měli dát spíš něco v Karibiku, já se těšil na Dominikánu z Brna, takle musím z Prahy....
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- Stav: Offline
Dominikanu bych taky spis videl realne z regionu nez MRU, ale co nadelas.Jarda123 píše: ↑06. 11. 2024, 12:03Tak dnes místo dreamlineru letí max.... To se dalo čekat.... Ten Mauricius se mi jeví jako nesmysl.....
Ten max teda jinak leti jen do MXP, tam se prestoupi na dreamlinera. Jsem zvedav zda ted budou lidem kompenzovat ze nemaj "primy let".
-
- Cestující Economy (low-cost)
- Pohlaví: muž
Mozno to je pri letoch z BRQ inak, ale pri letoch z BTS na MRU cez MXP ludia v MXP vystupuju a idu cez pasovu kontrolu az tam, a potom naspat do toho isteho lietadla. Teda segment BTS-MXP je ako Schengensky let.Fabo píše: ↑06. 11. 2024, 16:07Dominikanu bych taky spis videl realne z regionu nez MRU, ale co nadelas.Jarda123 píše: ↑06. 11. 2024, 12:03Tak dnes místo dreamlineru letí max.... To se dalo čekat.... Ten Mauricius se mi jeví jako nesmysl.....
Ten max teda jinak leti jen do MXP, tam se prestoupi na dreamlinera. Jsem zvedav zda ted budou lidem kompenzovat ze nemaj "primy let".
-
- Cestující Business Class
- Oblíbené typy letadel: 787
- Kontaktovat uživatele:
Že by Ryanair otevřel z jara 2 linky?
Nějak se mi pozdává
-
- Kapitán
brněnské letiště spouští Iinku? Dopravců na lince bude více?
Každý asi informací pochopil, není třeba pokládat hloupé otázky
Jinak bylo doplněno, že by se mělo jednat o italskou společnost a oznámení by mělo proběhnout do dvou týdnů.
Jinak bylo doplněno, že by se mělo jednat o italskou společnost a oznámení by mělo proběhnout do dvou týdnů.
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
som myslel, ze ti uz skrachovali
Zatím ne Ale ty snad lítají jen po Itálii a pak do Rumunska. Fajn by bylo ITA Airways, mají parádní livery
Od brezna budou letat z Rima do Lublinu v Polsku. Takze Brno ci kraj da dotaci a za par mesicu konec..... ci nez nezkrachuji.... vyhozene penize, to at daji dotaci Ryanairu radsi....
Naposledy upravil(a) Jarda123 dne 07. 11. 2024, 20:56, celkem upraveno 1 x.