Taky jsem na to koukal, brousím si zuby na letenky. Ale je teda zvláštní, že některé zpáteční lety nabízí v jiné termíny než lety do Říma, tak snad jen nějaký dočasný error, ale už je to od víkendu minimálně.
Brno - Tuřany
Re: Brno - Tuřany
Nezkoupily to cestovky? Letos je Svatý rok, takže hlavně dubnu bude v Římě hotová "apokalypsa"

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rim-nej ... est=dm8877
-
- Druhý pilot
- Oblíbené typy letadel: Embraer E135, 145, 190, 195 ...
- Pohlaví: muž
- Stav: Offline
Bude to zajímavé pozorovat - interpretoval bych to asi tak, že nejspíš chtějí přesunout spuštění linky až na začátek června nebo je to opravdu vykoupeno - když jsem hledal kdy letět - zdály se mi dubnové a květnové termíny za 119-159 EUR / OW už moc drahé a tak mám koupeno za 69 EUR / OW až na červen... Jo a potvrzuju - taky mi přišlo podivné info o sjednocení odletů ve čt a ne (škoda posunutí té neděle dřív na ráno...) No docela jsem zvědavý co za tím skutečně je. Asi se to brzy dozvíme...
Zrovna Brno potřebuje spolehlivé dopravce, co s odlety moc nehýbou - jinak lidi budou dál pro jistotu létat přes Vídeň či Prahu...

Tak už je v prodeji klasicky vše .... "katastrofa" zažehnánaMarty-t píše: ↑03. 02. 2025, 15:55Bude to zajímavé pozorovat - interpretoval bych to asi tak, že nejspíš chtějí přesunout spuštění linky až na začátek června nebo je to opravdu vykoupeno - když jsem hledal kdy letět - zdály se mi dubnové a květnové termíny za 119-159 EUR / OW už moc drahé a tak mám koupeno za 69 EUR / OW až na červen... Jo a potvrzuju - taky mi přišlo podivné info o sjednocení odletů ve čt a ne (škoda posunutí té neděle dřív na ráno...) No docela jsem zvědavý co za tím skutečně je. Asi se to brzy dozvíme...Zrovna Brno potřebuje spolehlivé dopravce, co s odlety moc nehýbou - jinak lidi budou dál pro jistotu létat přes Vídeň či Prahu...

Jinak jsem četl rozhovor, myslím že s ředitelem Aeroitalia a zmínil něco ve smyslu, že nemají moc kapitálu nazbyt ( ale co jsem hledal zatím se jim daří být v zisku ) , tak si nemohou dovolit provozovat ztrátové linky a musí reagovat v tomto ohledu promptně.
+ teda koukám, že došlo ke změně typu letadla na nějaký menší .....Jarda123 píše: ↑03. 02. 2025, 17:56Tak už je v prodeji klasicky vše .... "katastrofa" zažehnánaMarty-t píše: ↑03. 02. 2025, 15:55Bude to zajímavé pozorovat - interpretoval bych to asi tak, že nejspíš chtějí přesunout spuštění linky až na začátek června nebo je to opravdu vykoupeno - když jsem hledal kdy letět - zdály se mi dubnové a květnové termíny za 119-159 EUR / OW už moc drahé a tak mám koupeno za 69 EUR / OW až na červen... Jo a potvrzuju - taky mi přišlo podivné info o sjednocení odletů ve čt a ne (škoda posunutí té neděle dřív na ráno...) No docela jsem zvědavý co za tím skutečně je. Asi se to brzy dozvíme...Zrovna Brno potřebuje spolehlivé dopravce, co s odlety moc nehýbou - jinak lidi budou dál pro jistotu létat přes Vídeň či Prahu...
prozatím ......
Jinak jsem četl rozhovor, myslím že s ředitelem Aeroitalia a zmínil něco ve smyslu, že nemají moc kapitálu nazbyt ( ale co jsem hledal zatím se jim daří být v zisku ) , tak si nemohou dovolit provozovat ztrátové linky a musí reagovat v tomto ohledu promptně.
-
- Cestující Economy (low-cost)
- Oblíbené typy letadel: A310
737
787 - Pohlaví: muž
To bude nejspíš Embraer ERJ-195LR od Marathon Airlines, už na zimu byl psán na nějaký lety po Itálii, nakonec si zatím pronajali jen Embraer ERJ-175STD SX-ASK.Jarda123 píše: ↑04. 02. 2025, 09:15+ teda koukám, že došlo ke změně typu letadla na nějaký menší .....Jarda123 píše: ↑03. 02. 2025, 17:56Tak už je v prodeji klasicky vše .... "katastrofa" zažehnánaMarty-t píše: ↑03. 02. 2025, 15:55Bude to zajímavé pozorovat - interpretoval bych to asi tak, že nejspíš chtějí přesunout spuštění linky až na začátek června nebo je to opravdu vykoupeno - když jsem hledal kdy letět - zdály se mi dubnové a květnové termíny za 119-159 EUR / OW už moc drahé a tak mám koupeno za 69 EUR / OW až na červen... Jo a potvrzuju - taky mi přišlo podivné info o sjednocení odletů ve čt a ne (škoda posunutí té neděle dřív na ráno...) No docela jsem zvědavý co za tím skutečně je. Asi se to brzy dozvíme...Zrovna Brno potřebuje spolehlivé dopravce, co s odlety moc nehýbou - jinak lidi budou dál pro jistotu létat přes Vídeň či Prahu...
prozatím ......
Dle počtu míst (118) to opravdu vypadá na E195, což je fajn. Pro Brno ideální letadlo na pravidedlnou linku.
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jak rikam.