RAdek píše:Jak je to prosím s, již zde několikrát diskutovaným, odbavením na návazný let v Mnichově při letu z Brna? Rozumím tomu tak, že kufry se odbaví do cílové destinace a v gate v Mnichově se potvrdí, přičemž odbavení druhého segmentu na přepážce v Brně nejde. Jak je ale s on-line check-in? Jde to? Mám oba segmenty na LH kódu a návazný let je letadlem LH. Když jsem letěl před rokem tak, že to bylo na kódu LH, ale návazný let operoval někdo jiný, nešlo to předem vůbec ani osobně ani on-line a první možnost, zajistit bezplatně sezení u sebe, byla až v gate před odletem. Toho bych se rád vyvaroval, letíme teď 4. Předpokládám, že tentokrát bude možné udělat alespoň odbavení už v servisním centru Lufthansy po příletu do MUC, když je to operované jimi, a to i den předem, protože letíme až další den po příletu z Brna. Jaká je praktická zkušenost z poslední doby? Ideální by bylo, kdyby se šlo dopředu odbavit on-line alespoň na druhý segment.
Moje zkušenost z poslední doby je, že on-line se nejde odbavit z BRQ vůbec (směrem zpět ano), kufr při LH kódech bez problému až do cílové destinace, a co se týče návazných boarding passů u kiosku přes LH service centrem, tak na evropském letu se mi při přestupu o délce 2h podařilo zplašit i místo u okna (4 místa vedle sebe ale pochybuju). Na dálkových letech je to průser, tam už zbývají jen prostřední místa (zkušenost z minulého Listopadu).