Tak to netuším. Na výběr je tam pouze týdenní a měsíční. Snad koupit týdenní a potom doplatit. Zkus jim napsat.Mailand píše: ↑18. 09. 2023, 16:46Nevíš jak to funguje když potřebuju 12 dní?pepe75 píše: ↑30. 07. 2023, 08:42Tak jsem měl minulý víkend možnost vyzkoušet nákup týdenního parkování v Leopoldau. Je to celkem jednoduché. Při vjezdu si vezmete lístek. Potom ho vložíte do automatu a stisknete tlačítko Wochenkarte. Zaplatíte a lístek vám vyjede z automatu s označením do kdy je parkování zaplaceno spolu s dokladem o zaplacení. Platil jsem 17,10€.
Vídeň
Re: Vídeň
-
- Cestující Business Class
- Pohlaví: muž
- Kontaktovat uživatele:
- Stav: Offline
Ahoj, tady jsem hodil pár fotek a video na YT z toho přistání. Byla radost se na to dívat. Jen jsem tam neidentifikoval Schönbrunn. Ten byl pravděpodobně z druhé strany nebo pod letadlem.
https://michal-na-cestach.blogspot.com/ ... html#viden (fotky a video)
https://www.youtube.com/watch?v=_wFX7Pr ... PJrbkFl0z1 (jen Youtube)
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
VIE - tranzit
Je ve VIE mozny tranzit z "cisteho" neschengenskeho vychoziho mista (napr. Kanada) do schengenske destinace bez tranzitni security nebo jsou vsechny neschengenske prilety smerovany na security? Na jare jsem cestou z LCA pres security musel, ale nejsem si jisty, jestli zrovna Kypr je povazovan za "cisty"
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: B767, Cessna 208
- Pohlaví: muž
Re: VIE - tranzit
Pokud někdo odpoví fundovaněji, tak smažu. Každopádně v roce 2018 při přestupu z LAX do PRG jsme security procházeli.Night fly píše: ↑25. 11. 2023, 19:43Je ve VIE mozny tranzit z "cisteho" neschengenskeho vychoziho mista (napr. Kanada) do schengenske destinace bez tranzitni security nebo jsou vsechny neschengenske prilety smerovany na security? Na jare jsem cestou z LCA pres security musel, ale nejsem si jisty, jestli zrovna Kypr je povazovan za "cisty"
EDIT: Právě jsem zjistil, že se tu už nedá mazat, tlačítko s křížkem už není.
Naposledy upravil(a) Globik dne 26. 11. 2023, 19:40, celkem upraveno 1 x.
Neschengenske su gaty D a G, pricom D je samostatny prstenec oproti C a G su gaty nad F, kde treba prejst cez to medziposchodie, na ktorom je ta security. Takze jedine busom by to slo. Ale to som este nevidel, zeby sa vyuzivalo. Myslim, ze ani cez lounge by sa security vyhnut nedalo.Night fly píše: ↑25. 11. 2023, 19:43Je ve VIE mozny tranzit z "cisteho" neschengenskeho vychoziho mista (napr. Kanada) do schengenske destinace bez tranzitni security nebo jsou vsechny neschengenske prilety smerovany na security? Na jare jsem cestou z LCA pres security musel, ale nejsem si jisty, jestli zrovna Kypr je povazovan za "cisty"
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
LCA je EU takze by bol cisty.Night fly píše: ↑25. 11. 2023, 19:43Je ve VIE mozny tranzit z "cisteho" neschengenskeho vychoziho mista (napr. Kanada) do schengenske destinace bez tranzitni security nebo jsou vsechny neschengenske prilety smerovany na security? Na jare jsem cestou z LCA pres security musel, ale nejsem si jisty, jestli zrovna Kypr je povazovan za "cisty"
V principe by vo VIE nemal byt problem nechat ludi vystupit do odletoveho priestoru, netusim preco sa to nepouziva, mozno sa odtial neda dostat na vstupnu pasovku do Schengenu?
-
- Vedoucí kabiny
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkušenost s úschovou zavazadel na letišti? Někde jsem četl, že jde schovat jak odbavené tak kabinové zavazadlo.
Dáváme v dubnu dvoják VIE-PMI a VIE-HER kde na PMI letím s FR jen s kabinovým a na HER mám odbavený zavazadlo.
Původně jsem chtěl nechat auto na Leopoldau a jet si tam při "přestupu" přehodit zavazadla. Ale čím dál tím míň se mi chce jet autem takže bych dal radši vlak a kufr nechal v úschovně na flughafenu.
Dáváme v dubnu dvoják VIE-PMI a VIE-HER kde na PMI letím s FR jen s kabinovým a na HER mám odbavený zavazadlo.
Původně jsem chtěl nechat auto na Leopoldau a jet si tam při "přestupu" přehodit zavazadla. Ale čím dál tím míň se mi chce jet autem takže bych dal radši vlak a kufr nechal v úschovně na flughafenu.
Neznáte někdo parkoviště kolem Vídně s transferem na letiště a kde si může člověk klíče od auta nechat u sebe? Co jsem našel (Panda atd.), tak všude jim musíte nechat klíče od auta a to od určité doby nerad dělám. Díky
Díky. Obě jsem už našel z předchozích příspěvků, ale tím transferem jsem myslel, že přijedu na parkoviště a obratem mě zavezou autem na letiště aniž bych musel řešit vlak, bus nebo taxi.
Takové parkoviště využívám třeba v Brně nebo Bratislavě, tak jsem myslel, že to nebude problém i ve Vídni...ale asi je.
Takové parkoviště využívám třeba v Brně nebo Bratislavě, tak jsem myslel, že to nebude problém i ve Vídni...ale asi je.
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
No, Mazur tak funguje, akorat te neodvezou obratem, ale jezdi kazdych 20 minut kyvadlovy autobus.Paul1 píše: ↑02. 07. 2024, 20:40Díky. Obě jsem už našel z předchozích příspěvků, ale tím transferem jsem myslel, že přijedu na parkoviště a obratem mě zavezou autem na letiště aniž bych musel řešit vlak, bus nebo taxi.
Panda parking vozi dodavkou dle potreby, a taky nikde nic nepisou o nechavani klicu u nich.