Košice
-
- Cestující Economy (low-cost)
- Kontaktovat uživatele:
- Stav: Offline
Košice
No mohli by byt nejake konecne!
Teras maju otvorit do Kyjeva!
(seagle air)
Napisal som im a zevraj to bude meskat!
Neviem sa dockat kedy konecne dostavaju ten novy terminal!
mali ho otvorit 28.februara 2003 ale minule som cital ze bude otvoreny az o 2 roky!
Nesu peniaze!
Teras maju otvorit do Kyjeva!
(seagle air)
Napisal som im a zevraj to bude meskat!
Neviem sa dockat kedy konecne dostavaju ten novy terminal!
mali ho otvorit 28.februara 2003 ale minule som cital ze bude otvoreny az o 2 roky!
Nesu peniaze!
Košice
Novy terminal (studiu aj fotky stavby) si mozes pozriet na stranke kosickeho letiska.
www.airportkosice.sk
Ale airbridge tam nehladaj, predsa len su to Kosice:-))
Aj ked v poslednom case pekne ozili.
www.airportkosice.sk
Ale airbridge tam nehladaj, predsa len su to Kosice:-))
Aj ked v poslednom case pekne ozili.
-
- Cestující Economy (low-cost)
- Kontaktovat uživatele:
- Stav: Offline
Košice
a co je to to airbridge?
Letisko sa postupne vyvija ale urcite sa bude najviac vyvijat po ukonceni terminala!
Na nete (www.airportkosice.sk) su stare fotto sa mi zda ze su fotene v jeseni a teras?
Ziadna zmena!
Stavba chcatra bo niesu MANY!!!
))
Ale ked bude terminal hotovy bude najkrajsi na Slovensku!
))
Us sa neviem docekat>
))
Letisko sa postupne vyvija ale urcite sa bude najviac vyvijat po ukonceni terminala!
Na nete (www.airportkosice.sk) su stare fotto sa mi zda ze su fotene v jeseni a teras?
Ziadna zmena!
Stavba chcatra bo niesu MANY!!!

Ale ked bude terminal hotovy bude najkrajsi na Slovensku!

Us sa neviem docekat>

Košice
Air bridge je tubus, který spojuje terminal s letadel pristaveny na jedne ze stojanek.
Ja osobne teda jeste v Kosicich nikdy nebyl. Jak si vubec stoji v porovnani s Bratislavou ohledne poctu prepravenych cestujicich????
Ja osobne teda jeste v Kosicich nikdy nebyl. Jak si vubec stoji v porovnani s Bratislavou ohledne poctu prepravenych cestujicich????
Košice
.......pravda, ale pouze prechodne.....
Myslim, ze byvale letiste Mnichov - Riem na tom bylo ohledne tohoto vybaveni spatne. Meli jich nanejvys pet az sest a odbavovali tam az 8 milionu cestujicich! On i FRA je v tomhle ohledu docela zaostaly viz. ta rada B737 na vzdalenych stojankach, naopak na novem mnichovskem letisti to vyresilo velmi elegatne. Umistit malou bunku, z ktere vede tubus k letadlu, primo na plochu......genialni!
Myslim, ze byvale letiste Mnichov - Riem na tom bylo ohledne tohoto vybaveni spatne. Meli jich nanejvys pet az sest a odbavovali tam az 8 milionu cestujicich! On i FRA je v tomhle ohledu docela zaostaly viz. ta rada B737 na vzdalenych stojankach, naopak na novem mnichovskem letisti to vyresilo velmi elegatne. Umistit malou bunku, z ktere vede tubus k letadlu, primo na plochu......genialni!