Přestupovali jste někdo z domestic na international? Tedy z T1/T2 na T3? Mám 130 minut na přestup (T1 na T3) a rád bych na T3 i něco pojedl a popil v salónku. Jednou jsem letěl z T3, šli jsme na pasovku a security asi hodinu před odletem a včetně WC to bylo tak akorát. A je rychlejší použít monorail, vlak (včetně vyzvednutí si bezplatného lístku) nebo autobus?
Předpokládám, že kufr mi přeloží (obojí je JAL).
Haneda
Re: Haneda
Vlaku trva cesta 2 minuty a bus z T1 na T3 ide cca 5 minut(pozor, z T2 ides najskor na T1 a az potom T3, to su dalsie 3 minuty)- jazdia kazde 4 minuty a vzdy ide bus na celu hodinu (00,04,08...) Len na ten vlak potrebujes vyzdvihnut ten listok, co moze zabrat nejaky cas podla gatu, busy zase zvyknu trochu meskat. Najviac bude zalezat na pasovke, tam to byva velmi rozne, kolega tam stravil hodinu, ja som presiel za 10 minut. Takze pri dlhsej pasovke to moze byt tesnejsie, ale inak je toho casu habadej a stihas v pohode.Globik píše: ↑25. 09. 2023, 06:43Přestupovali jste někdo z domestic na international? Tedy z T1/T2 na T3? Mám 130 minut na přestup (T1 na T3) a rád bych na T3 i něco pojedl a popil v salónku. Jednou jsem letěl z T3, šli jsme na pasovku a security asi hodinu před odletem a včetně WC to bylo tak akorát. A je rychlejší použít monorail, vlak (včetně vyzvednutí si bezplatného lístku) nebo autobus?
Předpokládám, že kufr mi přeloží (obojí je JAL).
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: B767, Cessna 208
- Pohlaví: muž
- Stav: Offline
Re: Haneda
Díky, tak to snad bude v pohodě dost času na jídlo. Jestli vlak/bus uvidím ad hoc.