Dále mě zajímá, jakým způsobem se dělí poplatek cestujícího. Pokud budeme uvažovat příklad, kdy cestující letí např PRG-ORY, zůstává celý jeho poplatek Ruzyňi (Ruzyni? - nevím, jak to tady bude s tím háčkem

Díky za odpovědi.
rpet píše:aha... docela by me zajimalo, jestli se da nejak spocitat presna cena poplatku na PAX treba v segmnetu LTN-PRG, protoze cena, kterou mel WIZZ v zime [£24.99], mi prijde krute nizka na to, aby se do toho nacpalo vsechno, o cem jste psali. a to k tomu musime pridat jeste poplatky za prelety na Francii, Nemeckem... i kdyz k tomu pridam kufr, cena je porad nejak podezrele nizka na uhradu vseho... kde tedy WIZZ generuje zisk?? nebo se spis zeptam jinak: je schopen WIZZ za techto cen a podminek VUBEC GENEROVAT ZISK??
beru to jako prumer dany ceny, je fakt, ze jsem ty ceny dal nesledoval, ale kupuju je max tyden pred odletem, takze nejakej dramatickej posun v cene smerem nahoru asi tezko ocekavat, navic v lednu, navic u wizzu... proste obecne: umi nekdo srovnat, co je podnakladova, a co uz nizkonakladova cena?? fakt by me to zajimalo... zajima me to proto, ze v nasem oboru je nase konkurence stejne "strelena", jako byly NE, a ted WIZZ... nechapu, jak ty ceny kalkulujou...Tragedie_v_JZD píše:rpet píše:aha... docela by me zajimalo, jestli se da nejak spocitat presna cena poplatku na PAX treba v segmnetu LTN-PRG, protoze cena, kterou mel WIZZ v zime [£24.99], mi prijde krute nizka na to, aby se do toho nacpalo vsechno, o cem jste psali. a to k tomu musime pridat jeste poplatky za prelety na Francii, Nemeckem... i kdyz k tomu pridam kufr, cena je porad nejak podezrele nizka na uhradu vseho... kde tedy WIZZ generuje zisk?? nebo se spis zeptam jinak: je schopen WIZZ za techto cen a podminek VUBEC GENEROVAT ZISK??
to ze mel v zime wizz cenu za letenku 24 liber neznamena, ze mel 24 liber za kazdou letenku v letadle... cena s casem a vytizenim stoupa´... to by ses pak mohl ptat, jak muze generovat´zisk ryanair, kdyz ma porad akce za 10 eur a min