Každý tvůj trip report posouvá Japonsko na mém cestovatelském wishlistu víš a víš.

Jasně, měl jsem na mysli Premium Malts.zennie píše:Díky díky. Určitě mi chutná víc Suntory (Premium Malts, aby bylo jasno),
Globik píše:V lednu se chystám na Hokkaidó, budu si muset tento skvělý TR znovu a tentokrát pořádně přečíst
zennie píše::)
Já se chystal loni v srpnu na přechod Daisetsuzanu, bohužel kvůli nemoci jsem musel celou cestu zrušit. Tak letos v červnu, to mě čeká Hokkaidó vč. pár míst, kde jsem nebyl spoustu let - Hakodate, Rebun...
whiskey píše:zennie píše::)
Já se chystal loni v srpnu na přechod Daisetsuzanu, bohužel kvůli nemoci jsem musel celou cestu zrušit. Tak letos v červnu, to mě čeká Hokkaidó vč. pár míst, kde jsem nebyl spoustu let - Hakodate, Rebun...
zase sa na tom Hokkaide obideme tesne...
Orus-x píše:whiskey píše:zennie píše::)
zase sa na tom Hokkaide obideme tesne...
Koukam letos bude na Hokkaidu narvano. Ja prelom kvetna/cervna po trase Sapporo - Rishiri - Wakkanai