Počátkem roku 2012 jsem na internetu zaznamenal akci společnosti Alitalia, která nabízela zvýhodněné ceny letenek z Prahy do Benátek a zpět. Město s rozlohou asi o 20% menší než Praha, kde se roku 1725 narodil slavný svůdník Giacomo Casanova, navštíví ročně více jak 12 milionů lidí. Osobně jsem Benátky prvně navštívil autem, krátce po pádu železné opony a přiznám se, že tehdy jsem z nich nebyl příliš unešen. Časová prodleva od mé návštěvy už je značná, cena za letenky zajímavá a tak zbývá vybrat vhodný termín. Když tak listuji kalendářem, zarazím se u data, které mi přijde něčím odlišné než ty ostatní, jakoby povědomé. V ten moment se chytám hesla „dvě mouchy jednou ranou“ a tak s půlročním předstihem kupuji dvě zpáteční letenky do Benátek, jejichž návštěvu hodlám tentokrát stylově spojit s malou oslavou, protože romantika a Benátky k sobě prostě patří.
Cestující, kteří využívají služeb nízkonákladových aerolinek, znají v souvislosti s návštěvou Benátek převážně letiště Treviso TSF. Naše letenky jsou vedeny pod kódem společnosti Alitalia, což v daný moment sice znamená, že let tento operuje ve skutečnosti společnost Air One, ale i tak máte v ceně letenky možnost odbavit nejen příruční zavazadlo, ale i to plnohodnotné. Další faktem je to, že naše letadlo přistane na hlavním letišti pro Benátky, tedy VCE neboli Aeroporto di Venezia Marco Polo, které je asi o polovinu blíže městu, než zmíněné letiště TSF.
V den odletu na poslední chvíli řešíme nějaké technické problémy zcela v souladu s rčením, že když se něco pokazí, tak zaručeně v ten nejnevhodnější okamžik. V momentě, kdy se řítíme k letišti, polyká třílitrový šestiválec v autě odhadem „srovnatelné“ množství paliva jako to letadlo, které možná nestihneme. Už jen zavřít střechu a honem do terminálu. Bylo to o chlup.
Netrvá dlouho a už nastupujeme chobotem do přistaveného Airbusu A320 (EI-DSZ). Letadlo bylo uvedeno do provozu na konci roku 2008, ale uvnitř vypadá jako nové. Odlet je včas, sedíme na levé straně ve směru letu a tak je krátce po startu vidět hrad Karlštejn. Pokračujeme dále na jih, směr Innsbruck. Cestou jsou krásně vidět zasněžené vrcholky hor. Vzdálenost PRG-VCE je přibližně 531km, takže let je krátký, zhruba 1:25 hod. Při finálním přiblížení bohužel nevidíme město, neboť laguna je na druhé straně než sedíme. Při pojíždění na stojánku v dálce vidím věž na Piazza San Marco, tedy hlavni dominantu města. Naše letadlo zastavuje nedaleko již stojícího A340 Emirates, které sem lítá přímo z DXB a stojí u nástupního mostu, ale my vystupujeme po přistavených schodech. Před terminálem nastupujeme do autobusu, který nás během pár minut odváží na Piazzale Roma.
Benátky mne při druhé návštěvě naprosto nadchly. Čekal jsem hromady turistů, přecpané chodníky podél kanálů, špinavou zapáchající vodu, smrad z lodí a mnoho holubů. Nic z toho se nekonalo, byl jsem ve všech směrech příjemně překvapen a snad jedinou vadou na kráse, jsou zdejší ceny hotelů.
Cesta na letiště při cestě domů probíhala v poklidnějším tempu než v Praze. Z hotelu pěšky na Piazzale Roma, odtud busem na letiště VCE. Přesun letištním busem ke stojícímu A320 (EI-DSR), který během několika minut startuje z RWY04R. Tentokráte sedíme na pravé straně ve směru letu, po startu kupodivu přichází pravotočivá zatáčka nad moře. Následně nabíráme směr Dolomity a velice podobnou trasou pokračujeme ku Praze. Na závěr tohoto letu je nám „naservírován“ vyhlídkový let nad Prahou a okolím. Sledujeme přehradu Slapy a Štěchovice s přečerpávací nádrží, soutok Sázavy a Vltavy, zámek v Průhonicích, a mnoho městských částí Prahy.
Nyní si patrně kladete otázku, jakou souvislost má Air Force One s tímto reportem?
Pouze tu slovní podobu Air (Force) One, ovšem když nyní všude kolem sleduji momentální, řekněme „bulvární titulky“ článků, které ve finále nemají žádnou souvislost s dalším textem, tak jsem se nechal unést. Proto ten titulek, za který by se ani Blesk stydět nemusel…

Každopádně Air One je dobrou volbou i když máslo se na krátkém letu nepodávalo.
Kdo máte zájem, tak ostatní fotky naleznete zde:
http://jife.rajce.idnes.cz/Venezia_2012/
Děkuji za pozornost.