Tak jsem kreditku zase schoval. Vyzkoušel jsem na několik termínů Pardubice Tenerife a následně Mnichov Tenerife, které tam je předepsané, schválně jsem zkoušel asi 8 dní za sebou, od 5.7. , když se tím tak Fischer oháněl na stránkách, že má i termíny na tyto svátky. takže opět lež...
Jako jestli opravdu někdy, začne něco prodávat, tak si to u něj koupí jenom naprostý šílenec. Nějaký letový řád, je pro něj sprosté slovo. Každá stránka, na kterou jsem kliknul, háže "404", některé se dokonce zacyklily. Jiná zase změnila jazyk na angličtinu a při snaze to vrátit na CZ, vyhazovala oblíbenou "stránku 404".
A pokud se najde nějaký ředitel českého letiště, který by s ním podepsal smlouvu a nepožadoval zároveň platbu předem za rezervované sloty a služby, by si po těchto zkušenostech opravdu zasloužil trestní oznámení pro porušení povinností, při správě cizího majetku.
Škoda, že žádná sázková kancelář nevypsala sázky, protože tady by to byla jasná výhra. I když sázka na událost, jejíž výsledek je dopředu známý, není sázka.

Teď jsem ještě zkusil let, který dne 18.2.2024, zveřejnili na facebooku: Bratislava - Gran Canaria, dne 29.6.2024, za 99EUR.
A teď pozor, je to otázka za 3 bludišťáky! Najde to nějaký let?