denizz píše:Ahoj.Letíme poprvé s touhle společností za lahůdkovou cenu do Malmö v srpnu. Máte někdo zkušenost s touto linkou, jestli se tam třeba nerušili nějaké lety. Letíme v neděli ráno a zpátky v pátek ráno. Ještě se zeptám jestli něco změní přednostní nástup do letadla
Díky. deniZZ
OKTVC píše:denizz píše:Ahoj.Letíme poprvé s touhle společností za lahůdkovou cenu do Malmö v srpnu. Máte někdo zkušenost s touto linkou, jestli se tam třeba nerušili nějaké lety. Letíme v neděli ráno a zpátky v pátek ráno. Ještě se zeptám jestli něco změní přednostní nástup do letadla
Díky. deniZZ
Lety se tam nezrušily, přednostní nástup určitě ne, obzvlášť v Praze, kde se platí spíš přednostní nástup do autobusu co veze lidi k letadlu než do letadla
hondzyyk píše:Jedna čerstvá zkušenost ze zákaznickým centrem wizz. Změna letového řádu o nějakých 55 minut přišla s měsíčním předstihem. Na lince sděleno, že když je změna méně než o pět hodin, let nelze zrušit. Po mailu do Maďarska s ocitovanými přepravními podmínkami přišla odpověď bleskem do druhého dne s tím, že vrací cenu letenky a 20% navíc na můj zákaznický účet u nich, přesně dle požadavku. Čili pocit z linky smíšený, ale když se člověk nenechá hned odbýt, jednají v pohodě a rychle.
JSr píše:Wow, fakticky? Tak to jsou snad jedinní, kdo vrací kvůli hodině To není standart ani u jiných... (na zákaznické lince mi řekli 3 hodiny, aby mi let změnili na jiný den a 5 hodin vrácení peněz) Mohu poprosit o konkrétní údaje z přepravnách podmínek, které jste použil? Moc díky.
JSr píše:tak to je super, tohle vědět dřív...
JSr píše:2 Malvolio - moc děkuji! hehe, bez bližšího určení, o kolik ta změna musí být? tak to je super, tohle vědět dřív... takhle jsem si už pár letů nechala propadnout
Poplatek za zrušení rezervace (více než 14 dnů) Za let a cestujícího 1620 CZK
Poplatek za zrušení rezervace (méně než 14 dnů) Za let a cestujícího 2160 CZK
http://wizzair.com/useful_information/service_fees/
Na palubu si každý cestující může vzít jedno palubní zavazadlo o maximálních celkových rozměrech 115 cm (55×40×20) a hmotnosti do 10 kg. Jestliže velikost nebo hmotnost palubního zavazadla překročí některý z výše uvedených limitů, bude zavazadlo přepraveno v zavazadlovém prostoru a bude považováno za odbavené zavazadlo.