Web check-in

Odpovědět
bugr
Vedoucí kabiny
Vedoucí kabiny
Příspěvky: 911
Registrován: 03. 04. 2007, 20:17
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Web check-in

Příspěvek od bugr »

chtěl jsem se odbavit na webu skyeurope a prostě mi to nejde, zkoušel jsem dva různé počítače a nic. Nemá někdo dnes podobnou zkušenost? díky


HighFlyer
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3952
Registrován: 21. 01. 2004, 17:56
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: web check-in

Příspěvek od HighFlyer »

bugr píše:chtěl jsem se odbavit na webu skyeurope a prostě mi to nejde, zkoušel jsem dva různé počítače a nic. Nemá někdo dnes podobnou zkušenost? díky


Co ti konkretne nejde? Jake je tvoje datum odletu a kdys to zkousel?

bugr
Vedoucí kabiny
Vedoucí kabiny
Příspěvky: 911
Registrován: 03. 04. 2007, 20:17
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od bugr »

nešel mi ten poslední krok kde je napsáno že dalším krokem je vytištění palubky na další stránce, na to jsem kliknul a nešlo to, asi 20x
ze zoufalství jsem si i zaplatil místo kde chci sedět a nic :-(
tak jsem musel stihnout check in na nletišti, tam vše v pořádku, místa jak jsem chtěl, prostě web check in nefungoval
BTW: už jsem dělal na podzim takže si myslím není chyba u mě

Hi-surfer
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 131
Registrován: 07. 12. 2007, 21:14
Bydliště: Praha
Stav: Offline

Re: web check-in

Příspěvek od Hi-surfer »

HighFlyer píše:
bugr píše:chtěl jsem se odbavit na webu skyeurope a prostě mi to nejde, zkoušel jsem dva různé počítače a nic. Nemá někdo dnes podobnou zkušenost? díky


Co ti konkretne nejde? Jake je tvoje datum odletu a kdys to zkousel?


Web check-in funguje, ale (pouze) v anglictine -> nahore vpravo prepnout jazyk na English (ne v prubehu web check-inu, ale pred zapocetim) a pak to jde i vytisknout. Stalo se mi to uz 2x.

bugr
Vedoucí kabiny
Vedoucí kabiny
Příspěvky: 911
Registrován: 03. 04. 2007, 20:17
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od bugr »

dík za info i když mám pocit že já to zkoušel nejdřív v angličtině, já to ani na češtinu nepře pínám. Každopádně tam maji nějaký problém a já kvůli tomu musel vstávat dřív a 15 minut :-D


HighFlyer
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3952
Registrován: 21. 01. 2004, 17:56
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od HighFlyer »

Hm, to je opravdu divny (a ta finta s prepnutim do anglictiny je dobra).

Mne zase kdykoli chci prevest ze stranek do PDF (napr. potvrzeni o rezervaci), tak mne spadne prohlizec. Nedela to zadna jina stranka, jenom SkyEurope.com :))

bugr
Vedoucí kabiny
Vedoucí kabiny
Příspěvky: 911
Registrován: 03. 04. 2007, 20:17
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od bugr »

myslím že tam je nějaký bug
na podzim jsem to načekoval přes web a spadnul mi tisk, nejsem si jist jestli ale nebyla chyba u mě, na podruhé jsem vytisknul jen jeden let a při letu zpět jsem musel použít přepážku v AMS.
paní z toho byla špatná že jsem udělal web check in a nebyla schopná mi vytisknout palubku, naštěstí jí kolegyně poradila ať to vytiskne a nešpekuluje :-)
Kdyby aspoň bylo kam zavolat/napsat, třeba o tom problému ani neví

msir
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 13
Registrován: 03. 04. 2008, 09:34
Bydliště: AMS, PED
Stav: Offline

Re: web check-in

Příspěvek od msir »

bugr píše:chtěl jsem se odbavit na webu skyeurope a prostě mi to nejde, zkoušel jsem dva různé počítače a nic. Nemá někdo dnes podobnou zkušenost? díky


Mel jsem naprosto stejny problem... Pomohlo se odhlasit se ze sveho uctu na SkyEurope a jako neprihlaseny vybrat webcheckin , zadat cislo rezervace atd.. a normalne v poslednim kroku se objevil boarding pass

bugr
Vedoucí kabiny
Vedoucí kabiny
Příspěvky: 911
Registrován: 03. 04. 2007, 20:17
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od bugr »

aha,díky, to zkusím při dalším letu

stano
Cestující Business Class
Cestující Business Class
Příspěvky: 430
Registrován: 13. 12. 2003, 21:39
Stav: Offline

Re: web check-in

Příspěvek od stano »

Minulý týždeň som bol so Sky v Ríme a web check-in sa nekonal..Naozaj tomu som nerozumel..v 21. storočí....To už je ako poruchová stránka letiska BTS.. A o odbavovaní SKY v Ríme na AA termináli som už písal na inom vlákne.... Čo to v tom Sky robia ???????????????????

Bzzz
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 181
Registrován: 04. 08. 2006, 10:00
Pohlaví: muž
Bydliště: Praha
Stav: Offline

Příspěvek od Bzzz »

Chtěl bych se zeptat na pár věcí.

1) Můžu si při web check-in vybrat místo u EXITu nebo je to nějak vyblokovaný pro klasický check-in.

2) Když využiju web check-in je to zdarma nebo si SKY taky něco účtujou (jako při výběru sedadla při rezervaci)?

3) Můžu se odbavit rovnou i na zpáteční let (letím na otočku PRG-ORY) a znamená to, že na ORY už vůbec nemusim na klasický check-in v odletový hale?

4) Má web check-in u SKY ještě nějaký "fígl"? Četl jsem tu, že je nutný přepnout na ANJ, je tam ještě nějaký chyták?

Zatím jsem totiž využil odbavení přes web jen u BA, ale tam to bylo "zkreslený" tím, že jsem na přepážku musel kvůli kufru.

Předem moc díky za případné odpovědi a rady.

Hi-surfer
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 131
Registrován: 07. 12. 2007, 21:14
Bydliště: Praha
Stav: Offline

Příspěvek od Hi-surfer »

Bzzz píše:Chtěl bych se zeptat na pár věcí.

1) Můžu si při web check-in vybrat místo u EXITu nebo je to nějak vyblokovaný pro klasický check-in.


Myslim, ze ano, ale za vyber mista se plati. Jinak system prideli misto sam
a myslim, ze zacina mistem 11A a pak jede dle abecedy a dozadu. Exit row mozna preskakuje, protoze o ten je nejvetsi zajem a mozna CC chce exity nechat budto volne nebo obsazovat je dle prvniho pohledu duveryhodnymi jedinci. Obvykle me webcheck-in hodil vzdy do 11. a nekdy do 16 rady (z cca 15 segmentu za posledni rok).

2) Když využiju web check-in je to zdarma nebo si SKY taky něco účtujou (jako při výběru sedadla při rezervaci)?


Je to zdarma - zatim :)

3) Můžu se odbavit rovnou i na zpáteční let (letím na otočku PRG-ORY) a znamená to, že na ORY už vůbec nemusim na klasický check-in v odletový hale?


Webcheck-in je aktivni 48h pred odletem (departure time), cili pokud to stihnes, je to OK. Pozor: webcheck-in konci 4h pred departure time.

4) Má web check-in u SKY ještě nějaký "fígl"? Četl jsem tu, že je nutný přepnout na ANJ, je tam ještě nějaký chyták?


Ten figl jsem objevil, kdyz CZ ani SK verze necheckinovala, coz se obcas stava. Mel jsem jeste jiny problem: v CZ verzi jsem webcheckinoval tchyni a tchana (myslim, ze to bylo zari 07), dal tisk a zjistil, ze tiskarna je odpojena. Cili jsem ji pripojil, prihlasil jsem se do webcheckinu znovu - ale ouha, v CZ verzi znovu zadat tisk boardingpasu neslo! Dovolal jsem se pak na nejake SK cislo, kde postupovali presne podle mych pokynu a tvrdili mi, ze jim to jde. Nakonec jsme prisli na to, ze oni to maji otevrene v SK verzi a ja v CZ verzi. SK verze znovutisk umoznovala, CZ ne. Tento bug pak opravili, ale spise se pak stavalo, ze CZ verze nejela vubec a napadlo me zkusit tu EN...

Zatím jsem totiž využil odbavení přes web jen u BA, ale tam to bylo "zkreslený" tím, že jsem na přepážku musel kvůli kufru.

Předem moc díky za případné odpovědi a rady.


Jinak mam ted problem koupit na vanoce PRG-KSC v te akci, co dnes konci - zadne lety nejsou k dispozici (uz nekolik dnu). Vyprodane to podle me neni. Pritom pisou, ze akce Zimni vylet se tyka vsech destinaci az do brezna 09 :evil:

Bzzz
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 181
Registrován: 04. 08. 2006, 10:00
Pohlaví: muž
Bydliště: Praha
Stav: Offline

Příspěvek od Bzzz »

Hi-surfer píše:
Bzzz píše:Chtěl bych se zeptat na pár věcí.

1) Můžu si při web check-in vybrat místo u EXITu nebo je to nějak vyblokovaný pro klasický check-in.


Myslim, ze ano, ale za vyber mista se plati. Jinak system prideli misto sam
a myslim, ze zacina mistem 11A a pak jede dle abecedy a dozadu. Exit row mozna preskakuje, protoze o ten je nejvetsi zajem a mozna CC chce exity nechat budto volne nebo obsazovat je dle prvniho pohledu duveryhodnymi jedinci. Obvykle me webcheck-in hodil vzdy do 11. a nekdy do 16 rady (z cca 15 segmentu za posledni rok).

2) Když využiju web check-in je to zdarma nebo si SKY taky něco účtujou (jako při výběru sedadla při rezervaci)?


Je to zdarma - zatim :)

3) Můžu se odbavit rovnou i na zpáteční let (letím na otočku PRG-ORY) a znamená to, že na ORY už vůbec nemusim na klasický check-in v odletový hale?


Webcheck-in je aktivni 48h pred odletem (departure time), cili pokud to stihnes, je to OK. Pozor: webcheck-in konci 4h pred departure time.

4) Má web check-in u SKY ještě nějaký "fígl"? Četl jsem tu, že je nutný přepnout na ANJ, je tam ještě nějaký chyták?


Ten figl jsem objevil, kdyz CZ ani SK verze necheckinovala, coz se obcas stava. Mel jsem jeste jiny problem: v CZ verzi jsem webcheckinoval tchyni a tchana (myslim, ze to bylo zari 07), dal tisk a zjistil, ze tiskarna je odpojena. Cili jsem ji pripojil, prihlasil jsem se do webcheckinu znovu - ale ouha, v CZ verzi znovu zadat tisk boardingpasu neslo! Dovolal jsem se pak na nejake SK cislo, kde postupovali presne podle mych pokynu a tvrdili mi, ze jim to jde. Nakonec jsme prisli na to, ze oni to maji otevrene v SK verzi a ja v CZ verzi. SK verze znovutisk umoznovala, CZ ne. Tento bug pak opravili, ale spise se pak stavalo, ze CZ verze nejela vubec a napadlo me zkusit tu EN...

Zatím jsem totiž využil odbavení přes web jen u BA, ale tam to bylo "zkreslený" tím, že jsem na přepážku musel kvůli kufru.

Předem moc díky za případné odpovědi a rady.


Jinak mam ted problem koupit na vanoce PRG-KSC v te akci, co dnes konci - zadne lety nejsou k dispozici (uz nekolik dnu). Vyprodane to podle me neni. Pritom pisou, ze akce Zimni vylet se tyka vsech destinaci az do brezna 09 :evil:


Díky moc, jen doufám, že když na jedný letence jsme celkem tři, tak nás ten automat posadí alespoň vedle sebe.

Alexx
Vítěz kategorie Po přistání... 2012
Vítěz kategorie Po přistání... 2012
Příspěvky: 584
Registrován: 05. 10. 2007, 08:33
Pohlaví: muž
Bydliště: Karviná, Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od Alexx »

Bzzz píše:Díky moc, jen doufám, že když na jedný letence jsme celkem tři, tak nás ten automat posadí alespoň vedle sebe.


Obvykle jo. Leda by už nebyla volná trojka, ale většinou je ten systém snaživý.

Bzzz
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 181
Registrován: 04. 08. 2006, 10:00
Pohlaví: muž
Bydliště: Praha
Stav: Offline

Příspěvek od Bzzz »

Alexx píše:
Bzzz píše:Díky moc, jen doufám, že když na jedný letence jsme celkem tři, tak nás ten automat posadí alespoň vedle sebe.


Obvykle jo. Leda by už nebyla volná trojka, ale většinou je ten systém snaživý.


Díky, budu v to doufat :D Pokud by se mi to automatický umístění nezamlouvalo a chtěl bych si dřepnout jinam, tak už platim za výber sedadla, jo?


Odpovědět