Nejlevnější ubytování v Římě
Re: Nejlevnější ubytování v Římě
Ale letiště je tak hodinu od Říma a ta doprava do centra taky není nejlevnější. Takže je vždycky lepší být ubytován v centru, odkud se dá všude zajít pěšky 

-
- Druhý pilot
- Oblíbené typy letadel: E145, A340, A350
- Kontaktovat uživatele:
- Stav: Offline
Nováček zde pouze dělá reklamupepa007 píše:ahoj nováčku, reaguješ na 4 roky starej příspěvek
jinak na airbnb musí jít sehnat něco ještě levnějšího, zvlášť mimo centrum. přímo kolem letiště mi to ukazuje hned několik nabídek pod 1000 czk za noc.

-
- Cestující First Class
- Oblíbené typy letadel: B747, E145, B753
booking.com je neco noveho? Da se tomu duverovat? Nevim nevim, mam strach.
-
- Kapitán
- Oblíbené typy letadel: B767, Cessna 208
- Pohlaví: muž
Myslíš, že 15 let stále čeká na naše rady?zhaletteeee píše: 03. 08. 2023, 07:31 My bydleli kousek od Termini(je to spis horsi ctvrt) a nedoporucuju… Sice to bylo relativne levne, ale ne bez plisne… chvili jsem premyslela, jestli nepujdem jinam… a to nejsem zas tak narocna… hledej spis na sever od Termini, na jih je takova arabsko pristehovalecka ctvrt, nic moc… na sever by snad mela byt spis studentska…
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
podle mne je to priprava na kampan s refferal linkamaGlobik píše: 03. 08. 2023, 11:05Myslíš, že 15 let stále čeká na naše rady?zhaletteeee píše: 03. 08. 2023, 07:31 My bydleli kousek od Termini(je to spis horsi ctvrt) a nedoporucuju… Sice to bylo relativne levne, ale ne bez plisne… chvili jsem premyslela, jestli nepujdem jinam… a to nejsem zas tak narocna… hledej spis na sever od Termini, na jih je takova arabsko pristehovalecka ctvrt, nic moc… na sever by snad mela byt spis studentska…
Když už tu hážete hloupé reklamy, tak já napíšu něco užitečného.
Nejlepší je hledat na google maps. Najít přibližně místo, pak dát "hledat v okolí" a vybrat "hotely". U konkrétního hotelu Vám pak zobrazí všechny dostupné poskytovatele a za jakou cenu.
Důvod proč to píšu je ten, že i když mám nejvyšší status u booking i agoda, tak se stává, že když jdu přímo na booking, tak je vyšší cena, než když se tam dostanu přes google maps. Často také nebývají v danou chvíli tyto hotely dostupné u všech poskytovatelů, takže se třeba zobrazí jen hotels.com nebo traveloka. A I když se zobrazí většina velkých serverů, tak se často ceny liší.
Kdo si s tím chce hrát, tak pak ještě může zkontrolovat nabídku ceny v mobilní aplikaci, kde bývá někdy nižší cena "jen pro mobilní zařízení", ale také jsem už hodněkrát zažil, že v mobilní aplikaci to bylo dražší!
Často se také liší ceny booking a agoda, i když agodu vlastní booking. Také je třeba srovnávat srovnatelné. Někdy některý poskytovatel nabízí cenu bez snídaně, nebo nezrušitelnou, nebo je cena výrazně nižší díky tomu, že se jedná o stan, ale druhý poskytovatel nabízí až od úrpvně hotelového pokoje nebo bungalovu. Je v tom celkem chaos, který samozřejmě vyhovuje prodejcům.
Každopádně, kdo má čas a chuť si s tím pohrát, tak tímto postupem najde nejnižší cenu.
Nejlepší je hledat na google maps. Najít přibližně místo, pak dát "hledat v okolí" a vybrat "hotely". U konkrétního hotelu Vám pak zobrazí všechny dostupné poskytovatele a za jakou cenu.
Důvod proč to píšu je ten, že i když mám nejvyšší status u booking i agoda, tak se stává, že když jdu přímo na booking, tak je vyšší cena, než když se tam dostanu přes google maps. Často také nebývají v danou chvíli tyto hotely dostupné u všech poskytovatelů, takže se třeba zobrazí jen hotels.com nebo traveloka. A I když se zobrazí většina velkých serverů, tak se často ceny liší.
Kdo si s tím chce hrát, tak pak ještě může zkontrolovat nabídku ceny v mobilní aplikaci, kde bývá někdy nižší cena "jen pro mobilní zařízení", ale také jsem už hodněkrát zažil, že v mobilní aplikaci to bylo dražší!
Často se také liší ceny booking a agoda, i když agodu vlastní booking. Také je třeba srovnávat srovnatelné. Někdy některý poskytovatel nabízí cenu bez snídaně, nebo nezrušitelnou, nebo je cena výrazně nižší díky tomu, že se jedná o stan, ale druhý poskytovatel nabízí až od úrpvně hotelového pokoje nebo bungalovu. Je v tom celkem chaos, který samozřejmě vyhovuje prodejcům.
Každopádně, kdo má čas a chuť si s tím pohrát, tak tímto postupem najde nejnižší cenu.
Agoda mi na letišti v Římě nejlevněji nabízí Hillary House (bez snídaně) za 1 692 Kč, B&B Melody (vč. snídaně a free zrušení) za 2 146 Kč, M&C Apartment (bey snídaně) za 2 171 Kč, Relais Maria Luisa Locazione turistica di Simona Capaccio (bez snídaně) za 2 197 Kč - do toho bych šel.