pepa007 píše:Já bych ještě zkusil kontaktovat nějkou obchodní komoru nebo inspekci v dané zemi, přecejen itálie je v EU a podobnej typ instituce by tam měl aspoň trochu fungovat. Možná ti to bude muset kámoš přeložit do italštiny (nebo to v nejhorším prožeň jen přes google translate - pochopitelnej ten text bude), ale z mých zkušeností i v česku to tyhle instituce většinou musí nějak řešit - první krok obvykle je, že napíšou té firmě ať se k tomu vyjádří. To obvykle stačí aby firma cukla, vidí že to myslíš vážně, a chybu sice nikdy nepřiznají (protože by je ten úřad automaticky musel pokutovat), ale "v rámci dobrých vztahů" ti prachy vrátí.
Jinak o vychcanosti autopůjčoven byly popsány stohy. Speciálně o Goldcar a podobných. Já bych obecně doporučil zúžit okruh na Avis, Hertz, Budget, Sixt a Europcar, i když ani to není bez rizika, předem ověřil kolik si berou jako depozit (mělo by to být 200-max 500eur, při vyhledávání přes rentalcars.com se vám to ukáže), vyhnul se všem půjčovnám kde auto stojí 2,99 na den ale depozit je 1300eur (to přece smrdí už z dálky), důsledně si obešel auto při převzetí a trval na zapsání sebemenšího ďolíčku a škrábanečku do protokolu, jehož kopii si nechám, a přesně totéž znovu při předání. Je to o něco dražší, a zabere to o pár minut víc, ale v konečným důsledku je to levnější...
Tady pozor!
Pokud se budeme bavit o evropských autopůjčovnách a včetně těch mezinárodních, tak je zcela běžná kauce 1000-1500EUR v půřípadě, že nemáš jejich vlastní (drahé) připojištění!
Dále jsem sám 2x vyzkoušel v letošním roce OK rent a car na Mallorce a Centauro v Malaze za těch nějakých 2,99EUR s externím připojištěním AXA přes Ryanair, a protože jsem si auta opravdu dobře prohlédnul a nechal v prvním případě dopsat všechna nalezená poškození, tak to dopadlo dobře, přestože jsem skládal vždy 1200EUR kauce.
Nikdo se nemůže divit, že pokud mi půjčovna svěří zcela nové auto, jako Centauro v malaze, že jí nebude vadit, když mu každý zákazník přidá byť jej jediný šrám.