dracoola píše:Ver mi ze nam je to uplne jasny ze si fakt skoro nikdo letenku v businessu nekoupil,vzdy to plati firma a nekteri upgrade jsou v pohode ale statistiky nelzou...
Me je to treba uplne u zadku jestli je nekdo upgrade nebo ne ale podle chovani se vetsinou pozna kdo tam "patri" a kdo je upgrade... Doufam ze jsem tim zas tady nevyvolal nejakou vlnu nenavisti,vsichni kdo sem prispivaji maji logicky nejaky vztah k litani takze se nechovate jak ti nasi "ranni Bruselaci" neboli "euroksichti"
Naprosto chápu, jak je to myšleno - taky mě někteří C-pax (ale i Y, class tu asi není vodítkem) dost s..ou, ale nemohu si nerýpnout: mě firma platí s-h v Y a l-h v C, takže na s-h jsem téměř vždy v C upgraded. Tak nevím, patřím tam nebo ne?

Doufám, že tím, že jsem předevčírem na OK526 (PRG-DUS, upgrade do C) neudělal nejaké hrozné faux-pas, když jsem odmítl talířek se sýrem a salámem a vzal si jenom skleničku červeného. Tešil jsem se totiž na "normální večeři", pokud se dá tedy o něčem takovém v Bonnu mluvit

Off-topic: na dneším letu OK521 (CGN-PRG, upgrade do C, ale nevím, jestli jsem tam patřil

Jinak mi je opravdu celkem srdečně jedno, jestli mě upgradnou nebo ne, páč tu cca 1,5 hod., co většinou lítám po Evropě, bych letěl klidně i na stojáka nebo s nějakou slečnou na klíně v případě overbookingu. Pro mě má karta dvě hlavní výhody - možnost použít C check-in a salónek.