S tim vnimanim CSA v kontextu QS mas velikou pravdu. Kdyby se vedeni Smartwings Group rozhodlo, tak CSA ma do nekolika tydnu treba 5 737cek v barvach a muze se jet...
Ja to Smartu nemam moc za zle, kdyby CSA nevzali oni, tak by uz nebyli. Jedini jini dva co si dovedu predstavit ze by umeli znacku udrzet pri zivote jsou LH group, ktera to za prve nema moc zapotreby a za druhe by mohla narazit na protimonopolni urad, a IAG, ktera ale nejevi zajem o stredoevropsky trh.
Ke druhemu bodu, vize nevize, A220 nebudou. Volne na trhu nejsou a objednavka je davno zrusena. Sice bych je moc rad videl, a zejmena RTM-PRG-KSC v A220 by me jako jo tesilo

ale nejblizsich nekolik let to proste neni realne. A taky si nemyslim, ze by bylo ekonomicke pro QS udrzovat malou flotilu A32F kdyz maj vedle toho hromady 737. Takze budto 737, at wetlease QS nebo prevedeno na AOC OK, nebo jestli maly jet, tak E-jet rodina, ty k dispozici jsou.
Je fakt ale velka neznama co ma QS s OK v planu. Neco tam bude, silne pochybuju ze tu znacku drzi pri zivote jen proto aby mohli rici ze ji drzi pri zivote. Bud tam bude zajem o oziveni, nebo si mysli, ze ji bude mozno brzo prodat...