dík
GlobeCZE píše:Nemáte tu někdo stáhnutou a srovnanou komunikaci ATC při dnešním nouzáku na LKPR? nechce se mi to na liveatc znova dohledávat, kdyby už to někdo měl po kupě![]()
dík
GlobeCZE píše:ATR na lince z PRG do GVA, cca pul hodiny po vzletu zjistil pilot nejaky problem s motorem, tento byl odstaven, klesani, navrat na PRG a pristani se vsi zachranarskou paradou... nastesti happy end
creyman píše:Tady je to v češtině, nekomletní. I ten zdroj, ale to že ATR unese i 2 000 tun paliva jsem nevěděl
gr09 píše:creyman píše:Tady je to v češtině, nekomletní. I ten zdroj, ale to že ATR unese i 2 000 tun paliva jsem nevěděl
Asi ma pridavnou nadrz.... velikosti nosice raketoplanu
Mimochodem, nevim, jestli to vidim spravne, ale nepisou tam, ze slo o ATR 45?
Ale nebudu komentovat preklepy, jeste mi rpet udela sahodlouhou prednasku, jak neumim cesky
gr09 píše:creyman píše:Tady je to v češtině, nekomletní. I ten zdroj, ale to že ATR unese i 2 000 tun paliva jsem nevěděl
Asi ma pridavnou nadrz.... velikosti nosice raketoplanu
Mimochodem, nevim, jestli to vidim spravne, ale nepisou tam, ze slo o ATR 45?
Ale nebudu komentovat preklepy, jeste mi rpet udela sahodlouhou prednasku, jak neumim cesky
Fabo píše:AT45 = ATR42-500
gr09 píše:Fabo píše:AT45 = ATR42-500
To sice ano, ale kdo z ctenaru Blesku to vi? Nebylo by pro ne vhodnejsi spis napsat ATR42?
gr09 píše:Fabo píše:AT45 = ATR42-500
To sice ano, ale kdo z ctenaru Blesku to vi? Nebylo by pro ne vhodnejsi spis napsat ATR42?
edit:
Mimochodem neni spis
AT5 = ART42-500
?
flyingblue píše:Otazka spis zni: kolik redaktoru Blesku umi pocitat?
r13 píše:flyingblue píše:Otazka spis zni: kolik redaktoru Blesku umi pocitat?
Prosim Vas.... To chcete moc. Po seskoku Baumgartnera ze stratosfery Blesk dal do titulku ze on uspesne prekonal rychlost svetla...... Pak rychle opravili...