Zdenek píše:Nevím jak ostatní ale já mám na boarding pasu T3. Židle změnit nešla, no aspon není middle.
Já jsem teď volal na OK Plus linku a letí se z T3. Ale upozorňuji že oficiální informace je "letí se z T3, ale kde máte vystoupit z autobusu nevím, možná zkuste T2". Kde co bude probíhat a jak to celé bude nevím. Slibovaný email od ČSA stále nedošel.
LeeMer píše:Já jsem teď volal na OK Plus linku a letí se z T3. Ale upozorňuji že oficiální informace je "letí se z T3, ale kde máte vystoupit z autobusu nevím, možná zkuste T2". Kde co bude probíhat a jak to celé bude nevím. Slibovaný email od ČSA stále nedošel.
Pokud se letí z T3 tak bych doporučil vystoupit z autobusu na T3, přeci jen z T2 je to kus cesty (asi půl letiště)
LeeMer píše:Já jsem teď volal na OK Plus linku a letí se z T3. Ale upozorňuji že oficiální informace je "letí se z T3, ale kde máte vystoupit z autobusu nevím, možná zkuste T2". Kde co bude probíhat a jak to celé bude nevím. Slibovaný email od ČSA stále nedošel.
Pokud se letí z T3 tak bych doporučil vystoupit z autobusu na T3, přeci jen z T2 je to kus cesty (asi půl letiště)
Kus cesty ktery zabere pesky stejne jako let na PZY
Jestli to na call centru nemysleli spíš tak, že to letí z T3, ale odbavovat se to bude na T2 a lidi tam převezou busem. Nikdo nic oficiálně neví totiž.