Globik píše:Je podle vás dobrý nápad si na cestu s infantem v 747 vzít místa vzadu, kde jsou u okna jen 2 a ne 3 sedačky, konkrétně do v pořadí první řady, která má jen 2 sedačky (tedy kde je nejvíce prázdného prostoru u okna) a k oknu v noci položit spát infanta (v době kdy není povinné připoutání)? Bude to palubní personál spíš přehlížet nebo mě (a infanta) spíš postaví do latě?
Jsi silenec. Az to v noci s eroplanem zamava, tak se Ti dite vomlati o sedacky. Barnevernet na Tebe.
Globik píše:Je podle vás dobrý nápad si na cestu s infantem v 747 vzít místa vzadu, kde jsou u okna jen 2 a ne 3 sedačky, konkrétně do v pořadí první řady, která má jen 2 sedačky (tedy kde je nejvíce prázdného prostoru u okna) a k oknu v noci položit spát infanta (v době kdy není povinné připoutání)? Bude to palubní personál spíš přehlížet nebo mě (a infanta) spíš postaví do latě?
Jsi silenec. Az to v noci s eroplanem zamava, tak se Ti dite vomlati o sedacky. Barnevernet na Tebe.
Naštěstí to nebylo při letu do Norska, seděli jsme ve full Y v první řadě a dítě spalo na zemi mezi sedačkami a čelní stěnou a nikdo nic neřekl. Je v tom takový rozdíl? Zvlášť kdyby spalo hlavou dopředu a v dece?
Naštěstí to nebylo při letu do Norska, seděli jsme ve full Y v první řadě a dítě spalo na zemi mezi sedačkami a čelní stěnou a nikdo nic neřekl. Je v tom takový rozdíl? Zvlášť kdyby spalo hlavou dopředu a v dece?
Pokud jsi uz nekdy zazil nejakou vetsi turbulenci, tak Ti dojde, ze si tam dole klidne muze zlomit vaz. Ale kazdy sveho stesti strujcem, vetsina deti prezije i peci vlastnich rodicu, tak treba budes mit kliku.
flyingblue píše: Jsi silenec. Az to v noci s eroplanem zamava, tak se Ti dite vomlati o sedacky. Barnevernet na Tebe.
Pokud jsi uz nekdy zazil nejakou vetsi turbulenci, tak Ti dojde, ze si tam dole klidne muze zlomit vaz. Ale kazdy sveho stesti strujcem, vetsina deti prezije i peci vlastnich rodicu, tak treba budes mit kliku.
OK. Barnevern nemusíš volat, nechám si ho tedy na klíně
Globik píše:Naštěstí to nebylo při letu do Norska, seděli jsme ve full Y v první řadě a dítě spalo na zemi mezi sedačkami a čelní stěnou a nikdo nic neřekl. Je v tom takový rozdíl? Zvlášť kdyby spalo hlavou dopředu a v dece?
OK. Barnevern nemusíš volat, nechám si ho tedy na klíně
Prosím pěkně, poletíme zanedlouho s QS na dovču, já manželka a dvouletý prcek. Při koupi letenek jsem žádné konkrétní místo nepřiplácel. Je mi celkem jedno, kde budeme sedět, ale považuju za nutné, aby prcek seděl vedle někoho z nás, a bylo by super, kdybychom seděli všichni spolu. Musí se pro ten účel přikoupit a připlatit všechny tři sedačky nějak s předstihem, nebo se dá celkem spolehnout na online check-in, že to půjde tam? Díky za zkušenosti a postřehy.