mandrinka píše:http://ekonomika.idnes.cz/travel-service-kufry-problemy-tenerife-fcs-/eko-doprava.aspx?c=A170830_091835_eko-doprava_fih
Zajímalo by mě, co se musí semlít na letadle, aby nebylo možné odvést všechna zavazadla. Načerpali málo paliva? Letěli jenom na jeden motor? Chyběl druhý pilot? Nešlo otevřít víko do nákladového prostoru? Víte někdo? Chápu, že průsery tragédie servisu se tu moc nediskutují, protože půlka lidí tady pro ně dělá a dávají jim vydělat na hypotéku a neřeší moc nějaké povinné přestávky a takovéhle zbytečnosti

nebo se o ně mile postarali, když ČSA propouštěli, ale zajímalo by mě, proč s cestujícíma musí pořád zacházet jak s odpadem.

..brečíš hezky, ale na úplně špatným hrobě. Předpokládajíc, že letadlo bylo plné koupáků, nejsou zákazníky TVS jednotliví koupáci, ale cestovky, které poslali koupákům letenky.Chápu, že se to koupákům nelíbí (ani mě by se to nelíbilo), ale stížnost musí podat prostřednictvím cestovek. Pak je možné o něčem diskutovat a dozvědět se, co se
OPRAVDU stalo.Opravdu někdo v TVS rozhodl že se naloží cargo pro někoho jiného? Zatím se tady jen vesele spekuluje a jak je zvykem, nadává se na TVS. Osobně jsem, měl opakovaně nejhorší zážitky s Austrian, s TVS nikdy.
Jinak z toho kýblu žluče co jsi tady vylila je jasně vidět, že letectví, natož dopravnímu vůbec nerozumíš, tudíž diskuse na základě argumentů je s lidmi jako ty úplně zbytečná....takže odkazovat tě na možné potíže popsané MK asi nemá cenu.Ptát se, zda jsi někdy viděla loadsheet a počítala někdy naostro W/B s ohledem na aktuání počasí je taky asi zbytečné.No a další možná překvapí, že se W/B počítá ne na typ letadla ve flotile, třeba na B738, 739, A320, ale zpravidla na každé jednotlivé letadlo dle imatrikuace, protože i zdánlivě úplně stejná letadla se můžou svými výkony v praxi lišit.
A po několikáte dodávam, že jsem ani pro TVS, ani pro ČSA nikdy nepracoval, nepracuji ani pracovat nebudu. ani moji příbuzní...A úplně nakonec...nic nebrání všem českým nespokojeným cestovkám a koupákům si objednávat leteckou přepravu jinde, nikdo z TVS jim pistoli u hlavy nedrží. Což se asi nikdy nestane, protože o peníze jde až v první řadě, že?
Takže všichni nespokojenci tady budou jako vždy předposraně poštěkávat anonymně za bukem, místo aby trvali na tom, že jim cestovka zjistí co se stalo a dožadovali se kompenzace 
a příští rok s TVS poletí radostně na dovolenou znova