Janur píše:Navic zadnej infant nevydrzi rvat 10 hodin v kuse.
Tak to by ses asi divil.
Janur píše:Navic zadnej infant nevydrzi rvat 10 hodin v kuse.
Janur píše: Navic zadnej infant nevydrzi rvat 10 hodin v kuse.
Janur píše:Jen tri drobnosti:
1) z Prahy na Jadran (italskej, kde jsou pisecny plaze) to trva autem cca 10-12 hodin, pro infanta peklo, cili zodpovedny rodic poleti radeji 2 hodiny letadlem
Riziková letadla
Malé dítě, zejména to, které často trápí potíže se zánětem středního ucha, daleko hůř zvládá změny tlaků při letu letadlem. Ty u něj snadno dokáží vyvolat bolesti hlavy, nebo mu střední ucho podráždí a potíže s ním nastartují. Řešit je s kojencem nebo s batoletem v exotické zemi může být velice adrenalinový zážitek.
Malé dítě, podobně jako senioři, se při dlouhých letech mnohem komplikovaněji vyrovnává i se změnami časových pásem. Na rozdíl od starších dětí (7 let a výše), které je naopak zvládají obvykle velmi dobře.
vitezslav píše:dast: Jasně, proč byste to snášeli sami, ať si užijí i jiní Můžu se zeptat, k čemu je to dobré brát infanta k moři? Ožrat se moc nemůžeš, do vody může vždycky jenom jeden (pokud nepočítám koolektivní ráchání u břehu) a když konečně usne dítě, začne se bavit celý zbytek hotelu, takže nespíš zas.
Kamyl píše:...
Takze zodpovedny rodic infanta, ktery nechce vystavovat sve dite bolesti, jede autem.
dast píše:Každopádně se s vámi podělím o první zkušenosti z letadla. Buď se potvrdí moje
očekávání nebo vám udělám radost tím, že pravda bude na vaší straně.
dast píše:Každopádně se s vámi podělím o první zkušenosti z letadla. Buď se potvrdí moje očekávání nebo vám udělám radost tím, že pravda bude na vaší straně.
Beerbar píše:Chápu že TVS si na letní sezonu musí pronajímat letadla z různých konců světa aby pokryli poptávku, ale čekal bych že budou požadovat nějaký minimální bezpečnostní standart běžný v místě provozu. To samé bych čekal že bude vyžadovat pořádající cestovka. Celkově si myslím že produkt, který TVS nabízí na cestách na dovolenou je celkem v pořádku i ve vztahu k rodinám s dětma, ale toto mě opravdu překvapilo.