... jen nechapu, jak kurzove rozdily souvisi s tim, jestli mas na karte internetove platby...

Moderátor: j.ree
Tragedie_v_JZD píše: a v pripade, ze je vk nabizena jeste s tim, ze pro kazdou transakci je vygenerovano jine cislo karty (cili cislo karty je jednorazove), jedna so o zcela genialni zalezitost pro nakupovani na internetu i v "mene" proverenych schopech, resp. obecne pro nakupovani na internetu pro paranoidnejsi cast populace.
Tragedie_v_JZD píše:Setkal jsem se s tim u cetelemu ... k uverovym kartam davali neco jako virtualni MC, propojeny s touto uverovkou, s tim, ze pred pouzitim jako MC karta clovek pres web vygeneroval udaje pro platbu , vysledkem bylo cislo karty, cvccko, platnost... a tim pak mohl platit tam, kde brali MC karty...
.. jestli to nabizi jeste nekdo jiny nekde jinde - to opravdu netusim, ja to nikdy nepouzilale jako napad mi to v dnesni internetovy dzungli prijde skvely ...
The810 píše:Akurat na linku VIE-LON s NIKI asi mozme zabudnut
HighFlyer píše:The810 píše:Akurat na linku VIE-LON s NIKI asi mozme zabudnut
Do Londyna muzes primo z Blavy na irském oři 3x denne, na co potrebujes Nikiho z Vidne? (navic kdyz uz ma easyJet VIE-LGW a VIE-LTN).
Baruska007 píše:Ahojky,
leteli jste ted nekdo s Air berlin? Chtela bych vedet jak moc prisni jsou na vahu prirucniho zavazadla.. do 6kg se asi nevejdu, tak at vimA nemaji nahodou v cene jedno odbavene zavazadlo?? Do kolika kg? Jde mi o let do Parize na CDG. Diky
Zpět na “Nízkonákladové společnosti”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů