Nikdy více se Smart Wings

Zamčeno
pavel filip
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 15. 06. 2006, 14:10
Bydliště: praha
Stav: Offline

Nikdy více se Smart Wings

Příspěvek od pavel filip »

Dne 1.6 jsem s přitelkyní letěl do Řima se smartwings. Let QS0010. Ktery mel odletat ve 18.50. V 1900 se na gatu vůbec nic nedělo. O pul hodiny pozdějc, kdy už jsme byli značně nervozní, se někdo vynořil s cestujicich ze zpravou, že na oznamovací tabuli přesunuli nas let na jiny gate. Ani zminka o tom v letištnim rozhlase. Tak se vsichni hnali uprkem tam. Celkove zpoždění 2,5 hodiny do Říma jsme přiletěli skoro o pulnoci. Ale to nebylo nic oproti zpatecnimu letu 11.6.2006 z řima do prahy QS0011. Let se měl konat v 1945. Hned při odbavení bylo napsano na tabuli, že bude uskutečněn v 21.15. Bez vysvětlení, omluvy!!! Prostě nic. Přatele my jsme z toho Říma odletěli v 23.15 a letěli jsme první do Benatek... a potom až do Prahy. Přistaní v Praze!!!!!02.15!!!!!!! Při kupovaní letenky jsem si koupil ŘIM-PRAHA. O Benátkách nebyla řeč. Omluva smartwings byla jen, že hledaly nějake zavazadlo, nebo co. OTŘESNÉ STRAŠNÉ. JIŽ NIKDY VÍCE SMARTWINGS...ani nahodou


Jafa
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1594
Registrován: 18. 02. 2003, 10:59
Stav: Offline

Re: Nikdy vice se Smart Wings

Příspěvek od Jafa »

pavel filip píše:Dne 1.6 jsem s přitelkyní letěl do Řima se smartwings. Let QS0010. Ktery mel odletat ve 18.50. V 1900 se na gatu vůbec nic nedělo. O pul hodiny pozdějc, kdy už jsme byli značně nervozní, se někdo vynořil s cestujicich ze zpravou, že na oznamovací tabuli přesunuli nas let na jiny gate. Ani zminka o tom v letištnim rozhlase. Tak se vsichni hnali uprkem tam. Celkove zpoždění 2,5 hodiny do Říma jsme přiletěli skoro o pulnoci. Ale to nebylo nic oproti zpatecnimu letu 11.6.2006 z řima do prahy QS0011. Let se měl konat v 1945. Hned při odbavení bylo napsano na tabuli, že bude uskutečněn v 21.15. Bez vysvětlení, omluvy!!! Prostě nic. Přatele my jsme z toho Říma odletěli v 23.15 a letěli jsme první do Benatek... a potom až do Prahy. Přistaní v Praze!!!!!02.15!!!!!!! Při kupovaní letenky jsem si koupil ŘIM-PRAHA. O Benátkách nebyla řeč. Omluva smartwings byla jen, že hledaly nějake zavazadlo, nebo co. OTŘESNÉ STRAŠNÉ. JIŽ NIKDY VÍCE SMARTWINGS...ani nahodou

Nechal sis vyplatit odškodnění za zpoždění?

PV
Druhý pilot
Druhý pilot
Příspěvky: 1066
Registrován: 19. 02. 2005, 14:17
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od PV »

Proč vyplatit??? :roll: Za dvě hoďky máš nárok akorát na občerstvení.

Fantomas
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 117
Registrován: 08. 05. 2006, 11:21
Stav: Offline

Příspěvek od Fantomas »

je to tak
Naposledy upravil(a) Fantomas dne 17. 06. 2006, 19:57, celkem upraveno 1 x.

vitezslav
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 2464
Registrován: 06. 01. 2005, 13:33
Stav: Offline

Příspěvek od vitezslav »

Pavelfilip+ Fantomas: Je sice možné, že je Pavelfilip chronický stěžovatel, neznám ho, ale jde spíš o princip: to popisované zpoždění není tak tragické, znám lidi, co s TVS odlétali na dovolenou se zpožděním 15 hodin... Zpoždění se nevyhne žádné společnosti, o tom není třeba diskutovat, ale u TVS/SW se bohužel stalo téměř pravidlem, a to je špatně!!


tl2
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 26
Registrován: 19. 04. 2006, 19:15
Stav: Offline

Příspěvek od tl2 »

vitezslav píše:Pavelfilip+ Fantomas: Je sice možné, že je Pavelfilip chronický stěžovatel, neznám ho, ale jde spíš o princip: to popisované zpoždění není tak tragické, znám lidi, co s TVS odlétali na dovolenou se zpožděním 15 hodin... Zpoždění se nevyhne žádné společnosti, o tom není třeba diskutovat, ale u TVS/SW se bohužel stalo téměř pravidlem, a to je špatně!!


S TVS jsem letel 4 krat a nikdy s mensim zpozdenim nez 2 hodiny. Jednou z toho neco spravovali na letadle, ktere stalo u gatu, takze vsichni cestujici videli, ze letadlo na letisti bylo a podle mnozstvi techniku co se motali kolem motoru bylo zjevne, ze se nejedna o beznou predletovou udrzbu. Kdyz jsme s velkym zpozdenim konecne odstartovali, piloti zpozdeni omlouvali pretizenymi letovymi trasami. Asi jim nerekli kde parkovalo opravovane letadlo. A to se stalo na Ruzyni, takze nemeli duvod se vymlouvat ze nebyl personal, ktery by prisel rict cestujim, ze se objevila potreba vymenit soucastku a proto se omlouvaji za zpozdeni. Nakonec mohl to udelat i nekdo z posadky, ktery opravou letadla vytizen nebyl a nekde na letisti stejne cekal. Huba by nikomu neupadla a neznam cetujiciho, ktery by byl nespokojeny, ze pred letem opravi letadlo, ve kterem poleti. Proc ale sakra letecky spolecnosti nevi, ze omluva a pravdiva (a vcasna) informace nic nestoji, ale cestujici je presto radi vyslechnou.

Zpozdeni ma obcas asi kazda aerolinka, ale myslim, ze nekteri je maji vice a nekteri mene. Je to i otazka zkusenosti a ucty k zakaznikovi jestli si nekdo da do letoveho rozvrhu nejakou rezervu na vyrovnani zpozdeni, ktere se v hlavni sezone skoro vzdy nabere, nebo nekdo udela letovy plan na doraz s tim, ze stado koupaku proste pocka. Je to i o ucte k zakaznikum.

pavel filip
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 15. 06. 2006, 14:10
Bydliště: praha
Stav: Offline

Příspěvek od pavel filip »

Fantomas, jak jsi přišel na to, že ja jsem chronicky stežovatel, když jsem POPRVÉ pod timto jmenem napsal přispěvek. Ty musíš byt zamestnanec SMARTWINGS. Nebo jsi takovej tupec co za svoje penize nechce kvalitní služby ktery si zaplatil. Ani jednaní na urovni. Ale pouze přezíravé a povýšené chovaní. Letam již pravidelně 17let letěl jsem nespotčetkrat.

Vypuštěno administrátorem fóra.

Za sve peníze chci kvalitní službu. A né zkažený 2dny dovolené a spousty starostí navíc. A pokud se věci nepojmenují pravymi jmeny nic se nezmění a tyto tkzv. společnosti s nami budou orat dale!!!

peterson
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 62
Registrován: 11. 01. 2005, 09:30
Stav: Offline

Příspěvek od peterson »

Když se ti to nelíbí, tak s nima prostě nelítej a máš klid :wink:

Fantomas
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 117
Registrován: 08. 05. 2006, 11:21
Stav: Offline

Příspěvek od Fantomas »

Na to aby clovek prisel k nazoru ze je nekdo chronicky stezovatel te nemusim znat. Staci jeden prispevek a je to videt.

P.T.
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 258
Registrován: 08. 04. 2005, 22:41
Stav: Offline

Příspěvek od P.T. »

to Fantomas & pavel filip:

Nedělejte tu z toho diskuzi ala idnes, atlas a podobně :-(
Když si chcete vzájemně vynadat tak můžete použít soukromé zprávy :cry:

Ali2
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 118
Registrován: 15. 01. 2005, 10:55
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Příspěvek od Ali2 »

peterson píše:Když se ti to nelíbí,tak s nima prostě nelítej a máš klid :wink:

Snaha od P.F. chovat se slusne byla, ale reakce fantomase jej asi dost rozlitila, coz se vubec nedivim a reagoval tak v podobnem duchu.
Je fakt, ze jakozto novacek, nemuze vedet, ze zdejsim ctenarum je jasne, co se tak da od TVS a SW cekat a nejspis byl veden snahou sdelit svoje zkusenosti i ostatni cestujici verejnosti.

Ja napriklad tak letecky zcestovali nejsem, takze kdyz jsem vybiral od koho koupit letenky na podzim do Rima, mel jsem diky tomuto foru jasno. Ano spozdeni muze potkat kdejakou spolecnost a pak je jen otazka konkretnich zamestnancu spolecnosti, jak se s tim vyporadaji a nepospini tak jmeno spolecnosti pro kterou pracuji. Nicmene kdyz jako nezaujaty chvili z povzdali sleduju pocinani dotcenych spolecnosti ( v tomto pripade lowcoast SKY a SW) je mi jasne, ze se SW me ceka prima dobrodruzo: zda-li nebude let zrusen, poleti-li na cas a po inzerovane trase. Kdezto se SKY to bude nuda a pri nejhorsim me ceka par hodin spozdeni.

peterson
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 62
Registrován: 11. 01. 2005, 09:30
Stav: Offline

Příspěvek od peterson »

A taky je otázka,jak dlouho to SW a SKY můžou vydržet. Aby v zimě bylo čím lítat :D

Zlin142
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 2049
Registrován: 21. 01. 2004, 00:53
Bydliště: LKHK
Stav: Offline

Příspěvek od Zlin142 »

peterson píše:Když se ti to nelíbí, tak s nima prostě nelítej a máš klid :wink:


Naprosto souhlasím co byste za ty peníze ještě chtěli?

podpis: Michael O'Leary, Ryanair CEO :evil:

Skyfan
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 289
Registrován: 04. 05. 2006, 19:57
Stav: Offline

Příspěvek od Skyfan »

Co bych za ty peníze chtěl ? To co mi nabízía na co mám nárok. Ještěže už je aspoň nějakej pětihodinovej limit na to odškodnění. Na to si TVS dává najednou sakra pozor, abych ho nepřekročil. Možná se mýlím, ale mám takovej pocit, že zpoždění větší než pět hodin nebylo od začátku sezóny snad víc než jednou. A to jedenkrát bylo právě při letu z Říma do Prahy přes Benátky. Prostě se nerušila linka, ale když se lidi vešli a nebyla jiná mašina, nezbylo nic jinýho než poslat Smarta s mezipřistáním.

A pro Fantomase, někdy bych Ti přál, abys někde zůstal trčet 15 hodin čekánim na Travel Service, vono by Tě ty kecy pak přešly :-)

Sky Europe má taky někdy určitě zpoždění, může se to stát každýmu, pořád si ale myslím, že jsou lepší a kvalitnější, než celý slavný Smart Wings. Nejsou lidi do Bruselu, tak se linka prostě zruší nebo si cesťáci večer a ještě v ceně letenky prohlídnou Paříž, přes kterou se letí. Co by chtěli, že ?

Čekám, kdy vymyslí nějakou takovou perlu jako třeba PRG-FCO-BGY-VCE-PRG + zpoždění 4 hodiny, to můžu jít pěšky a budu tam dřív :)

Robert
Druhý pilot
Druhý pilot
Příspěvky: 1394
Registrován: 21. 10. 2003, 19:55
Bydliště: Praha
Stav: Offline

Příspěvek od Robert »

milan.grebenicek píše:Dobry den,jsem otec dcery ktera letěla linku PRAHA-ŘÍM 11.6. Vše bylo tak jak popisuje p.Filip ve svem přispevku.Ja jsem dceru čekal na letišti ve 2:30,protože v tuto dobu se dostat domů,jak každy uzna je dost problematicke.Dcera mě k tomu ještě řekla jednu perličku.3 cestující,kteří měli odletět z Benatek v 5hodin odpoledne a čekali tam do pulnoci byli vykazani policii z letadla.Manžele a 1slečna.Stěžovali si totiž nahlas posadce na uroven kvality služeb,a jelikož par panaku v sobě měli nasli si SMARTWINGS TENTO DUVOD ZAVOLALI LETISTNÍ POLICII A VYKAZALI JE Z PREPRAVY!!(Co ma asi clovek delat ze kdyz ceka neplanovaně na letisti 7HOdin).Ma dcera měla stejné pocity jako p.Filip a říká také-Smartwings již nikdy vice...ani zadarmo NE!!!!!!

Trochu mi stylem tento příspěvek připomíná první příspěvek na začátku této diskuse. Docela bych tipoval, že milan.grebenicek = pavel filip.


Zamčeno