holovsky píše:Tak jak jsem pochopil nyní ze zpráv a z webu Delty, na JFK zrenovovali T4 (to byl zavřený? nebo to dělali za pochodu?) a přesunuli tam většinu letů Delty, rozhodně ty z Prahy.
http://www.delta.com/content/www/en_US/traveling-with-us/where-we-fly/destinations/featured-locations/new-york-city/our-new-home-at-jfk.html
Původně jsem měl v rezervaci let PRG->JFK přistát na T3 a navazující let JFK->LAX odlétat z T2. Nyní se vše operuje z T4. Docela mi ta změna přijde na poslední chvíli (letím za 14 dní), to to nevěděli dřív, že se budou přesouvat na T4?
No ale trochu mě to děsí, jelikož jak jsem psal výše, na přestup mám 1h45m a na T4 přistává spousta mezinárodních letů a může tam být sakra fronta (což na T3 tak nehrozilo, tam lítala pouze Delta).
To flyingblue: To checknutí zavazadel za posuvnýma dveřma na T4, tím myslíš jako tam, kde již čekají lidi na příletech na přiletivší? To je samostatná přepážka nebo klasický check-in i pro ostatní cestující. Díky...
14 dni je zcela v pohode.
Novy procesy na zrenovovanym T4 neznam, takze nemuzu slouzit. Faktem je, ze imigracni na T4 patrilo k mym lepsim zazitkum (oproti T1 a T2/T3).
Misto k opetovnemu checkingu najdes, nebo se zeptas.
Prestup za 145 je celkem OK, dyl to trvalo jenom kdyz jsme prileteli zpozdenou velrybou na T1