uvažuju o dovolené letecky, tak bych se chtěl zeptat pro který cestovky lítá ČSA, pro který Travel, atd. Rád bych se vyhnul letu s TVS nebo s nějakou bulharskou charterovkou jestli mi jako rozumíte

pepa007 píše:ahoj,
uvažuju o dovolené letecky, tak bych se chtěl zeptat pro který cestovky lítá ČSA, pro který Travel, atd. Rád bych se vyhnul letu s TVS nebo s nějakou bulharskou charterovkou jestli mi jako rozumíteDíky
pepa007 píše:ahoj,
uvažuju o dovolené letecky, tak bych se chtěl zeptat pro který cestovky lítá ČSA, pro který Travel, atd. Rád bych se vyhnul letu s TVS nebo s nějakou bulharskou charterovkou jestli mi jako rozumíteDíky
JackBrno píše:
Tak tomu opravdu nerozumíme. Proč se vyhýbat TVS??? Někde četls nějaké kraviny a uvěřils jim, že? TVS má minimálně jednu výhodu před většinou ostatních chraterů, mají velký počet letadel a při výpadku jednoho z nich obvykle nemají žádný problém ho rychle nahradit. To se o třeba ČSA říct nedá, protože provozují pravidelné linky a ty mají přednost. .
Petrov píše:JackBrno píše:
Tak tomu opravdu nerozumíme. Proč se vyhýbat TVS??? Někde četls nějaké kraviny a uvěřils jim, že? TVS má minimálně jednu výhodu před většinou ostatních chraterů, mají velký počet letadel a při výpadku jednoho z nich obvykle nemají žádný problém ho rychle nahradit. To se o třeba ČSA říct nedá, protože provozují pravidelné linky a ty mají přednost. .
Sorry, tohle není tak úplně pravda. TVS má sice víc letadel pro chartery, ale také má mnohem víc nasmlouvaných letů, často až na hraně kapacity flotily, takže s tou náhradou to není zas tak horký. HCC má sice oficiálně jen 4 stroje, ale v případě potřeby si půjčuje i letadla od mateřské ČSA.
Jinak řečeno, když budete mít smůlu, chytnete pořádně seklou mašinu jak u ČSA, TVS nebo těch vysmívanejch arabskejch letek.
pepa007 píše:Skater tady zmiňoval nějakou bulharskou Air Via – to je proboha zájezd přes koho??
Nemec píše:Pepo 007: Mezi dovolenkáři má pověst cestovky, která v destinaci mění koupákům hotely i o třídu níž, tím pádem mnohem horší služby, vybavení....; a když něco vrátí jako kompenzaci, je v řádech stokorun. Mnoho lidí už na ně podávalo i žaloby... Mám to podloženo i osobními zkušenostmi.