AvioSim

Flight Gear, X-Plane a další simulátory
Prada
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 12
Registrován: 19. 02. 2008, 12:14
Bydliště: Harrachov
Status: Offline

AvioSim

Příspěvekod Prada » 27. 04. 2008, 16:02

Hrajete někdo AvioSim?


Awro
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 50
Registrován: 22. 10. 2007, 12:28
Status: Offline

Příspěvekod Awro » 27. 04. 2008, 17:12

bývaval sem i v L3

Prada
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 12
Registrován: 19. 02. 2008, 12:14
Bydliště: Harrachov
Status: Offline

Příspěvekod Prada » 27. 04. 2008, 20:42

No nevím sice co je to L3, ale hodil by se mi někdo, kdo by se mohl podělit o zkušenosti z aviosim.. :D

Awro
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 50
Registrován: 22. 10. 2007, 12:28
Status: Offline

Příspěvekod Awro » 28. 04. 2008, 09:31

komplikovanější hra, s nedostatkem letadel a znevýhodňující dobrý hráče tim, že když je letadlo na trhu, tak v L1 na něj čekáš hodinu a můžeš si ho koupit, v L2 dvě hodiny atd...
A změny maji jenom k horšímu, umí jenom zdražovat palivo atd...

whiskey
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3813
Registrován: 17. 08. 2007, 12:03
Status: Offline

Příspěvekod whiskey » 28. 04. 2008, 10:10

Awro píše:A změny maji jenom k horšímu, umí jenom zdražovat palivo atd...


presne ako v reale :lol:


Prada
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 12
Registrován: 19. 02. 2008, 12:14
Bydliště: Harrachov
Status: Offline

Příspěvekod Prada » 30. 04. 2008, 09:14

Nevíte jak převést letadlo které jsem koupil z "inactive fleet" na "active fleet"????

Awro
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 50
Registrován: 22. 10. 2007, 12:28
Status: Offline

Příspěvekod Awro » 30. 04. 2008, 09:29

udělat mu kabinu a koupit pro něj linky...

Prada
Cestující Economy (low-cost)
Cestující Economy (low-cost)
Příspěvky: 12
Registrován: 19. 02. 2008, 12:14
Bydliště: Harrachov
Status: Offline

Příspěvekod Prada » 02. 05. 2008, 08:00

to Awro: Jakou by jsi volil na začátku strategii ty? Jaký by jsi koupil letadla (15mil), jaký by jsi létal linky? Já měl totiž volit asi strategii jinou..

FlyingDuckie
Cestující Economy Class
Cestující Economy Class
Příspěvky: 128
Registrován: 12. 01. 2008, 12:57
Bydliště: London, Bangkok, Phuket
Status: Offline

Příspěvekod FlyingDuckie » 04. 05. 2008, 18:12

Prada píše:to Awro: Jakou by jsi volil na začátku strategii ty? Jaký by jsi koupil letadla (15mil), jaký by jsi létal linky? Já měl totiž volit asi strategii jinou..
Tak ja hraju tuhle hru jen mesic... Ale.. pronajal jsem si Airbus + 2x Embraer a nasadil na linky PRG-AMS,LON,SOF,WAW
docela to vydelalava :-)

MK
Vedoucí kabiny
Vedoucí kabiny
Příspěvky: 935
Registrován: 21. 02. 2006, 17:48
Bydliště: PRG
Status: Offline

Příspěvekod MK » 04. 05. 2008, 18:51

FlyingDuckie píše:Tak ja hraju tuhle hru jen mesic... Ale.. pronajal jsem si Airbus + 2x Embraer a nasadil na linky PRG-AMS,LON,SOF,WAW
docela to vydelalava :-)


Ja ji hraju delsi cas, ale asi 2x se mi podarilo krachnout, pac jsem dycky udelal nejakou blbost aniz bych si propocital, ze mi na to vyjdou penize...
Ted jsem nekrachnul uz asi mesic, zakladnu mam v NCE a PIK, z NCE letam linky do ATH,BFS,CPH,EDI,MAN,OTP,PIK s 735,AR1,AR7,F70,M81,143,142, nove z PIK letam PRG a GRO s 73S a F24...tyhle dva 20 let stary vraky jsem koupil nedavno, tak jsem zvedavy, jestli budou vydelavat...73S zatim jakztakz vydelava... :) Chtel jsem s nima take letat z NCE, ale tam je nejaky hlukovy limit, ktery mi to nedovoli :roll:

Spenlik
Cestující First Class
Cestující First Class
Příspěvky: 529
Registrován: 21. 05. 2009, 16:31
Oblíbené typy letadel: MD11/DC10
B757
A340-600
B747SP
Pohlaví: muž
Bydliště: LKPD/KSFO
Status: Offline

Re: AvioSim

Příspěvekod Spenlik » 22. 01. 2010, 12:45

Tak sem se k tomu taky dostal, hraje to jeste nekdo? :)

Fabo
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 2431
Registrován: 04. 01. 2007, 13:42
Bydliště: HAG
Kontaktovat uživatele:
Status: Offline

Re: AvioSim

Příspěvekod Fabo » 22. 01. 2010, 13:31

Pred par dny sem znovu zacal s dvojkou, a oproti tomu co to bylo kdyz sem s tim posledne koncil (neco pres rok, rok a pul) se to docela vyrazne zmenilo. Tak to ted zkoumam, snazim se zjistit proc mi lita v Il-86 prumerne tak 10 lidi kdyz v minule verzi sem lital furt plny a zacinam premejslet jak zacit az mi dojdou penize (mam ted zhruba 122 milionu rublu, coz mi, pokud se nezvysi vynosy z letu, vystaci tak snad na tyden)

Spenlik
Cestující First Class
Cestující First Class
Příspěvky: 529
Registrován: 21. 05. 2009, 16:31
Oblíbené typy letadel: MD11/DC10
B757
A340-600
B747SP
Pohlaví: muž
Bydliště: LKPD/KSFO
Status: Offline

Re: AvioSim

Příspěvekod Spenlik » 22. 01. 2010, 13:49

Tak to sme na tom stejně :-D Cargo mám pořád plný, ale ty lidi do éra né a né dostat, nvm kde dělám chybu. Mám posledních 100 mega, takže timhle tempem přijdu na buben taky tak za tejden :( No to už si to budu zase moc restartovat.. :-D

Andromeda
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 07. 02. 2010, 22:47
Status: Offline

Re: AvioSim

Příspěvekod Andromeda » 07. 02. 2010, 23:15

Ahoj, nevíte jak je to s tou aktivací? Zaregistrovala jsem se a zatím nic, zajímalo by mě podle čeho to určují, to se čeká až někdo "vypadne"? :? A jak dlouho to trvalo vám?

Spenlik
Cestující First Class
Cestující First Class
Příspěvky: 529
Registrován: 21. 05. 2009, 16:31
Oblíbené typy letadel: MD11/DC10
B757
A340-600
B747SP
Pohlaví: muž
Bydliště: LKPD/KSFO
Status: Offline

Re: AvioSim

Příspěvekod Spenlik » 08. 02. 2010, 11:27

Do druhýho dne, chceckni si jestli ti to nespadlo do spamu..



Zpět na “Ostatní simulátory”


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů